Skocz do zawartości

Ocean City -MD- 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 6 miesięcy później...
Napisano

dodam ze jest jeszcze jedno Ocean City - w new jersey. Super na wakacje, mnostwo ludzi z worka i potem ciezko prace znalezc ale na pocatku czerwca to jeszcze spox. Niby dziura, mieszkania drogie ale slonce plaza i atlantic city blisko

Napisano

A moge zapytac gdzie zalatwiasz sobie prace-w biurze czy sam? Ja tez sie zastanawiam nad OC tylko boje sie,ze bedzie tam wiecej studentow niz turystow..a chcialabym podciagnac jezyk:/

Napisano

Sam załatwiam zobaczymy jak to będzie nie wiem czy nie wybiore sie do innego miasta jeszcze nie jest nic pewnego :D) Ja też myśle żeby podciągnąc jezyk. Ja tam nigdy nie bylem w OC to jest jakies duze miasto ?? Wiem ze nad oceanem ale nic wiecej.

Napisano

Ja tez sie jeszcze zastanawiam...Nie mam pojecia jakiej wielkosci jest to miasto ale podejrzewam ,ze nie powala swoja wielkoscia:D Ja to w ogole strasznie sie cykam gdzie jechac...myslalam tez o Myrtle Beach-bylam tam turystycznie i fajnie jest..Tylko troche drogie te mieszkania:/

Napisano

Mieszkanie zawsze mozna zalatwic taniej :D) Mi jak bylem ostatnio udalo sie za 150 $ na miecha mialem swoje miejsce do spania :D) Myrtle Beach moi znajomi tam byli i nie narzekaja podobało im sie :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...