awkm Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 jutro tj. 14,06 lecimy z ziomkiem z okęcia o 8:00 przez londyn do ny. seeya
GoHaF Napisano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2006 pozdro z bethany!! pogoda extra, wczoraj bylam w OC na chwile trzeba sie wybrac na jakas imprezke chociaz tu sa tez niezle.
matiq Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 a slyszeliscie cos moze o firmie resort quest z BB? latwo tam ( w BB lub okolicach) zlapac prace ratownika? jedziecei w tym roku?
luk888 Napisano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2006 dodam ze jest jeszcze jedno Ocean City - w new jersey. Super na wakacje, mnostwo ludzi z worka i potem ciezko prace znalezc ale na pocatku czerwca to jeszcze spox. Niby dziura, mieszkania drogie ale slonce plaza i atlantic city blisko
Brother_luk Napisano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2006 Czy ktos sie wybiera do Ocean City MD w 2007 na wat.. Ja może będe miał okazje jak tylko dostane prace. Jestem w trakcie załatwiania oby sie wszystko udało;)
kalami Napisano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2006 A moge zapytac gdzie zalatwiasz sobie prace-w biurze czy sam? Ja tez sie zastanawiam nad OC tylko boje sie,ze bedzie tam wiecej studentow niz turystow..a chcialabym podciagnac jezyk:/
Brother_luk Napisano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2006 Sam załatwiam zobaczymy jak to będzie nie wiem czy nie wybiore sie do innego miasta jeszcze nie jest nic pewnego ) Ja też myśle żeby podciągnąc jezyk. Ja tam nigdy nie bylem w OC to jest jakies duze miasto ?? Wiem ze nad oceanem ale nic wiecej.
kalami Napisano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2006 Ja tez sie jeszcze zastanawiam...Nie mam pojecia jakiej wielkosci jest to miasto ale podejrzewam ,ze nie powala swoja wielkoscia:D Ja to w ogole strasznie sie cykam gdzie jechac...myslalam tez o Myrtle Beach-bylam tam turystycznie i fajnie jest..Tylko troche drogie te mieszkania:/
Brother_luk Napisano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2006 Mieszkanie zawsze mozna zalatwic taniej ) Mi jak bylem ostatnio udalo sie za 150 $ na miecha mialem swoje miejsce do spania ) Myrtle Beach moi znajomi tam byli i nie narzekaja podobało im sie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.