Xarthisius Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu https://www.cbp.gov/border-security/ports-entry/cargo-security/carriers/land-carriers/how Tak jak @kzielu napisal. Wiza B1, jezeli nie masz Kandyjskiego obywatelstwa. Cytuj
WIESIEK1990 Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu Ale nie wiadomo czy ja dostanę jak kiedy przedluzylem pobyt na wizie 2 lata nie pracowałem tam ani nic się nie rozliczałem i dobrowolnie wróciłem do Polski a jak bym zrobił obywatelstwo to jak to wtedy wygląda? Cytuj
andyopole Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, WIESIEK1990 napisał: Ale nie wiadomo czy ja dostanę jak kiedy przedluzylem pobyt na wizie 2 lata nie pracowałem tam ani nic się nie rozliczałem i dobrowolnie wróciłem do Polski a jak bym zrobił obywatelstwo to jak to wtedy wygląda? Nie dowiesz sie dopoty, dopoki nie sprobujesz uzyskac B1 Cytuj
WIESIEK1990 Napisano 5 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 5 godzin temu No będzie widać a jak to jest bo dopierok za 3 lata będę mógł zdawać obywatelstwo i jak bym zdał.to jak to działa wtedy ??? Cytuj
Xarthisius Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu 1 hour ago, WIESIEK1990 said: Ale nie wiadomo czy ja dostanę jak kiedy przedluzylem pobyt na wizie 2 lata nie pracowałem tam ani nic się nie rozliczałem i dobrowolnie wróciłem do Polski a jak bym zrobił obywatelstwo to jak to wtedy wygląda? Probowales przeczytac link ktory wkleilem? Canadian citizens entering the United States as visitors for business do not require either a passport or a visa. However, each applicant for admission is required to satisfy the inspecting officer of his or her citizenship. An oral declaration may be accepted or the inspecting officer may require supporting documentation, for example, a birth certificate, certificate of citizenship or a passport (valid or expired). In addition, all travelers should carry some form of photo-identification. Cytuj
andyopole Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Xarthisius napisał: Probowales przeczytac link ktory wkleilem? Bys przetlumaczyl moze? ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi