meehoo Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 I jak było w ambasadzie? My z dziewczyną jedziemy w piątek 28mego. Hmmm już coraz bliżej wylotu, nie możemy się doczekac
chevalley Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 W ambasadzie było OK..Standardowe pytania, rozmowa z konsulem trwała może minute..Przedstawiciel Camp America miał taką kartkę, na której zaznaczał czy dana osoba otrzymała wizę, no i z tego co widziałem to były same plusy Będzie dobrze Gdzie jedziecie na Orientation meeting? pozdrawiam Łukasz
meehoo Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Na pewno Wawa, naprawdopodobniej 7 maja. Jaką datę powrotu podaliście?
chevalley Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Podaję datę powrotu jakoś na połowę września, chociaż i tak pewnie będę to potem na miejscu zmieniał, bo nigdy nie wiadomo co się może do tego czasu zmienić... A Wy?
meehoo Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 My drugi tydzień października Nie spieszy nam się z powrotem
ogr Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja podałem 27 pazdziernika chevalley masz juz dane na temat lotu bo ja tak bede lecial przez austrie a ladowanie ma byc na jfk
chevalley Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 nie, jeszcze nie mam danych o locie bo nie ustalilem daty powrotu na CAD...zrobie to jakos niedlugo bo czas mam chyba do 1 maja..ogr dostales juz paszport z wiza? mi dzis przyslali
Linda Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 no ja też przez Austrie lece na JFK, mamy 40 min żeby zmienić samolot w Wiedniu, ciekawe czy zdążymy... ja wracam dosyć wcześnie bo 11 września, ale posiedze bratu 3 tyg na głowie a potem bede sie martwić o egzaminy...
meehoo Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 My również lecimy tym lotem, także poznamy się jeszcze w Polsce
ogr Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 no ja tez juz dostalem paszport tym lotem to pewnie wiekszosc z nas bedzie leciec przynajmniej nie bedzie nam sie nudzic :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.