chevalley Napisano 10 Maja 2006 Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 jedzie ktos na orientation meeting do Poznania 28 maja?
anialek Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Napisano 11 Maja 2006 kasiek o jakie ciekawostki Ci dokladnie chodzi ?? zalezy czy jedziesz jako campower czy consuellor ciekawostki sa rozne. a do tego co warto zabrac to po 1 mala apteczke bo to jest niby oboz sportowy ale np. zeby znalezc jakis bandaz czy cos podobnego to bardzo ciezko no i kochane pielegniarki co na wszystko daja jedne tabletki- pewnie jakies magiczne maja nie wazne czy boli glowa, noga, brzuch dlatego warto miec swoje specyfiki cos na przeziebienie i inne bajery. bardzo przydatny jest tez spiwor bo czasami w nocy potrafi byc zimno i kocyk nie zawsze wystarczy , budzik czy inne cudo zeby nie zaspac do pracy a i dla campowerow ( szczegolnie tych co beda mieszkali w Poynt) polecam zabrac latareczke- a po co dowiecie sie na miejscu a co jeszcze warto zabrac ze soba to standardy o ktorych mowia na orientation meeting.
Kasiek Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 a po co ta latareczka?:)jade jako campower do pracy w kuchni. Dzięki za info co do apteczki, bede pamietać przy pakowaniu. A powiedz mi jak jest z praniem? Rzeczywiscie mozemy korzystac z tamtejszej pralni? Myślisz, że połapiemy się co i jak?:)No i w ogóle jak Ci się coś jeszcze wartego uwagi przypomni to dawaj:)A ty jako kto tam pracowałaś? Wypłate dostawałaś co dwa tygodnie?Udało Ci się coś piniążków przywieźć do Polski? :? A wolne dni coś sobie zwiedzałaś?Np. NY? Z góry jeszcze raz dzięki za wszelkie info!
anialek Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 hmmmmmmm ta latareczka to po to zeby moc sobie pochodzic po lesie jak jest ciemno i zeby sie nie zgubic - to taka oficjalna wersja a nieoficjalna to po to ze w lesie kolo Poynt-(gdzie mieszka staff np z kuchni) mozna znalezc ciekawe rzeczy %%%% a co do prania to w Poynt w damskiej lazience jest pralka i suszarka wiec nie ma z tym problemu, obsluga tych sprzetow jest prosta wiec nie powinno byc klopotow.W Poynt jest Missy ktora sie tym zajmuje i wytlumaczy jak sie wlacza ta praleczke. ja pracowalam jako kitchen staff i housekeeper. na wasze szczescie juz nie ma Łysola- szefa kuchni ktory nas gnebil. od tamtego roku jest nowy szef i z tego co slyszalam to spoko facet. wyplate wszyscy dostaja na koniec campu no chyba ze poprosisz o zaliczke Nigela to nie powinno byc problemu. hmm z pieniazkami to jest roznie za 1 razem udalo mi sie troszke przywiezc a za 2 wrocilam z $10 no i laptopem. co do zwiedzania w wolnych dniach to nie ma za bardzo czego no chyba ze najblizsze miasteczka albo dogadacie sie z kims z ILC albo innego campu co ma samochod i pojedziecie gdzies dalej. ja ziwdzilam w taki sposob Philadelfie i Atlantic City a to dzieki kolega z Chen-A-Wandy.
Kasiek Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 No to na razie chyba tyle,dzięki:)No i rzeczywiscie to chyba dobrze, że Łysola już nie ma:)Pozdr!
Linda Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 no widze, że Polacy to będzie jedna z najliczniejszych grup 'international' na campie bo aż 25 osób , tylko z Anglików będzie więcej o 1 osobe
meehoo Napisano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Hej! Reaktywuję temat Wiecie może jakimi liniami lecimy i ile kg możemy wziąść? Bo ja jakoś nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat...
chevalley Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 hmm..mnie tez to zastanawia..dzwonilem do CA i mi powiedzieli ze powinno byc napisane przy danych lotu...no ale nie ma.. wydaje mi sie ze Austrian Airlines bo na wikipedii wyszukalem ze na JFK z VIA leci tylko ta linia..nie jestem pewien wiec nie traktuj tego jako sprawdzona informacje ;)jak sie czegos innego dowiesz to daj znac bo w sumie fajnie by bylo wiedziec ile mozna bagazu wziac
tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Hej! Reaktywuję temat Wiecie może jakimi liniami lecimy i ile kg możemy wziąść? Bo ja jakoś nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat... napiszcie numer lotu, a powiem Wam jakimi lecicie liniami
chevalley Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 WAW-VIENNA OS624 VIENNA -NY OS085 z gory dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.