Linda Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 lecimy Austrian Airlines na bank, nie ma innej możliwości przecież..
tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 lecimy Austrian Airlines na bank, nie ma innej możliwości przecież.. zgadza sie, OS to Austrain Airlines.
Kasiek Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Linda, troche to dziwne, że też lecisz 18 czerwca,ale przez Wiedeń, prawda? A my przez Helsinki...hmmm...no cóż...a słyszałaś, żeby ktoś jeszcze leciał przez te Helsinki? Moze zadzwonie i sie dowiem czy aby na pewno wszystko ok:) W ogole to jakby nie patrzec za niecałe 3 tygodnie lecimy, a do mnie chyba jeszcze to nie dotarło. Na razie taka masakra na uczlni, ze nie wiadomo za co się zabrać...pewnie wiecie co czuję...pozdr dla wszystkich zmaltretowanych ( i nie tylko:) studentow! :shock:
Linda Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 jeżeli chodzi o egzaminy to mam naprawde przerąbane, nie zdąże wszystkiego zaliczyć i będe mieć poprawki we wrześniu, ale czego się nie robi dla wakacji w USA Jeszcze jak brat powiedział, że po mnie na camp przyjedzie i będziemy NY zwiedzać to już tylko na to czekam, w końcu nie widziałam go 4 lata A myśle. że z Twoim lotem wszystko ok, widocznie z Krakowa okazja była tylko z Finnairem Pozdro dla wszystkich!
Kasiek Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 Tylko, że ja tez lecę z W-wy...no cóż...pewnie spotkamy sie już na miejscu:)U mnie też zanosi się na wrzesień na uczelni, wiec nie będziesz sama...ee...damy rade:)pozdr! :roll:
mmisiek32 Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Witam,widze że lecimy razem;)Ja lece na JFK a następnego dnia do Maine(Camp Ferry Beach) Pozdrawiam, michał
mmisiek32 Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Witam,widze że lecimy razem;)Ja lece na JFK a następnego dnia do Maine(Camp Ferry Beach) Pozdrawiam, michał
adrianger Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 A my przez Helsinki...hmmm...no cóż...a słyszałaś, żeby ktoś jeszcze leciał przez te Helsinki? Pewnie! Ja tez lece w tym roku przez helsinki, tylko inny dzien. To nic dziwnego ze ludzie w ten sam dzien leca innymi liniami, w koncu nie da sie wszystkich wyslac jednym samolotem prawda, nawet tym najwiekszym?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.