Kasiek Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 heh...chyba się jednak da, bo właśnie sprawdzałam i zmienili mi na lot też przez Wiedeń...hmmm...no cóż,to chyba dobrze:)chociaz mam nadzieję, że to tyle z niespodzianek...no i Finlandii w te wakacje chyba jednak nie zalicze;(pozdr...jeszcze 10 dni :shock: odliczanie czas zacząć!
ogr Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 A mi wlasnie zmienili lot i lece przez Helsinki :shock:
chevalley Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 no ogr to spotkamy sie dopiero w Ramadzie pewnie...na orientation mowili nam zeby sprawdzac bo co chwile sie moze cos zmieniac..a jak masz ten lot?mniej wiecej w tych samych godzinach?kiedy bedziesz na JFK?
Callan Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 ja mam 17 czerwca przez amsterdam do NY na JFK i welcome Ramada
ogr Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Musze byc o 7:45 na lotnisku i wcale mi sie to nie usmiecha :?
meehoo Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Nam zmienili tak samo i też nam się to nie uśmiecha... :/
mmisiek32 Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Spoko mi zmieniali już dwa razy.Najpierw miałem lecieć przez budapeszt, później przez Amsterdam, a teraz lece 19 przez Wiedeń. Najgorsze ze 19 mam 3 egzaminy i gdybym wiedział że będą takie cyrki tobym przesunął wylot i zdał sobie przynajmniej dwa.Ehhh
Linda Napisano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2006 ja się bardzo chętnie zamienie z kimś i polece przez Helsinki! Kocham to lotnisko Mi nic nie zmienili i cały czas przez Wiedeń lece...
Kasiek Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 Mam do was takie 2 pytanka: W jednej z kopert, które do Was na pewno też przyszły (m.in.była w niej taka żólta książeczka "Parti[beeep]nts Handbook 2006") była też nieduża kartka na twardszym papierze "Independent Lake Camp Medical Information", co prawda napisane na niej jest, że żadne dziecko, które nie będzie jej miało wypełnione nie zostanie dopuszczone do Campa, ale rozumiem, że dotyczy to tylko tych dzieciaczków, tak? Nam wystarczy ten folmularz medyczny, który kiedyś gdzieś tam wysyłalismy, a nam zostawili kopie,tak? I napiszcie mi proszę, czy macie może "Umowę Uczestnictwa w Programie Wymiany Kulturalnej"? Wiem, że podpisywaliśmy coś takiego jeszcze na interview, ale właśnie nie mogę sobie przypomnieć czy dostałam kopie:/ Z góry dzięki za odpowiedź, pozdr!
anat Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 Czy bierzecie telofony komórkowe? I czy na terenie Independent Lake Camp jest zasięg??? Może wiecie ile sms kosztuje do Polski ( sieć orange mnie interesuje , bo w BOK Orange mi nie odpowiedziało, chyba sami nie wiedzą ...Jak coś wiecie to proszę piszcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.