chevalley Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 co do komorek to niby jest napisane ze w tym liscie co dostalismy ze nie ma zasiegu na Campie..ale ja i tak biore na wszelki wypadek..sms z orange do Polski kosztuje rowne 2 zl,a minuta rozmowy kolo 7 zl
anialek Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 tak jakjest napisane nie ma zasiegu na campie ILC, nawet z amerykanskie sieci nie dzialaja- z czego bardzo cieszyli sie Polscy dostawcy jedzonka bo nie byli kontrolowani , a miec tel jako budzik to chyba troszke mija sie z celem . Jak Amerykanie moga wytrzymac 2 miesiace bez komorki to chyba tez sobie poradzicie
Kasiek Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 a jak wygląda sprawa z Internetem? Mozemy do woli korzystać z salki z komputerami (na fotkach widziałam taką salkę oczywiscie nie w gdzinach pracy,ale idzie się tam dopchać w ogóle?
anialek Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 mozna korzystac z necika ale oczywiscie w czasie przerw i kiedy nie korzystaja z nich akurat dzieciaki bo oni maja pierwszenstwo we wszystkim sa 2 salki z kompami na dole kolo jeziorka i na gorze. mozna sie dopchac do kompow jak nie w czasie przerw to wieczorkiem mozna, sa tez specjalne godziny tylko dla stuff'u. a w razie czego to niektorzy hed counsellor'zy tez maja kompy w swoich bunk'ach wiec mozna sie ladnie usmiechnac i po klopocie
Kasiek Napisano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2006 heja...jak tam samopoczucie przed jutrem?(pyt.do tych co też jutro lecą: ) Mam pytanie co do bagażu, jak się spakowaliście? Co to dokładnie znaczy to 2x23 kg? Jezeli mam jeden bagaz podręczny i jeden główny do nadania, który waży wiecej niz 23 kg to bede musiala coś dopłacac?
chevalley Napisano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2006 ja lece jutro przez Wieden...biore 2 srednie torby+podreczny ale nie wiem dokladnie ile one waza...zobaczymy na miejscu do jutra !!!
Kasiek Napisano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2006 no właśnie z tego co doczytałam się na stronie tych lini, z których lecimy to 2 torby mogą ważyć max.po 23kg, a jeżeli bierzesz jedną to max.32 kg...ale nie mam pojęcia jak bardzo jest to przestrzegane...do zobaczenia jutro na lotnisku!
siamano Napisano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej, ja jade na ILC w tym roku , widzę że same pozytywne opinie, nic tylko się cieszyć! Może jest tu ktos kto również jedzie tam w te wakacje? fajnie by było się poznać przed wyjazdem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.