klaudka20 Napisano 21 Marca 2006 Zgłoś Napisano 21 Marca 2006 heh w pierwszej 45 tez było śmiesznie ludzie zakrywali rekami oferty LOL
agabiala Napisano 23 Marca 2006 Zgłoś Napisano 23 Marca 2006 Hej No ja bylam w sobote na 14 ale weszlam jako jedna z ostatnich.Pierwszy raz bylam na tego typu targach i nie mam porownania, ale nawet jako laik nie oceniam ich najlepiej.Ogolnie zamieszanie i przepychanie.Wybralam tam packing books ale strasznie jestem nie zadowolona z oferty.Stawk nie jest tak tragiczna 8$ ale pozniej sprawdzilam, ze miescina do ktorej jade to straszna dziura i raczej o drugiej pracy nie mam co marzyc.Chcialam to odkrecic, ale w biurze YTP powiedzieli, ze jest juz zapozno.teraz nie wiem co mam zrobic.Moze juz ktos z was byl w podobnej sytuacji.Bede wdzieczna za info.
maciekrep Napisano 23 Marca 2006 Zgłoś Napisano 23 Marca 2006 LUDZIE!!!!!!!! dajta spokój ja sie zapisałem 10 marca w biurze w wawie dopierooo!!! a i tak sobie zarezerwowalem dobra prace w duzym miesice... nie rozumiem was.. poza tym to prawda ze byla kiepska organizacja,...pierwszy raz na takich targach bylem, ale wygladalo to na cos dosyc dobrze zorganizowanego... niestety u nas w polsce jest jak jest.. ja sie dopchałem, ktos pewnie dosał odemnie z łokcia, byl taki sajgon ze nagle jak ktos znalazl sie w srodku tego tlumu to koszmar... no nic niestety YTP za organizacje dostaje minusa.... zobaczymy jak idzie wszystko dalej.... PS... polska nie elegancja francja, sie gra sie ma
redoc Napisano 24 Marca 2006 Zgłoś Napisano 24 Marca 2006 bylem w sobote rano. kolo 8 dziesiątki. uważam ze targi były marne (chcialem napisac żenada ale moze az tak zle nie bylo). najbardziej mnie razila mala ilosc ofert pracy... co to mailo byc: - z 8 molochów typu mc donald -takie cos zawsze i wszedzie nawet bez angielskiego można załapać !! - pare ciekaweych ale na prawde wczesna wiosna. - i 2-3 tipowane pozycje. organizacja tez przesmieszna - wchodza jacys ludzie wczesniej, bo ich koledzy sa w srodku itp. a jakas brzydka laska przy drzwiach sie na to zgadza i za kazdym razem mowi cos o jej wiekim sercu.. a szef - niczym łaska samego boga rozdaje na prawo i lewo oferty z maca.. i tak podsumowujac - skonczylem pod waszyngtonem w fredricsburg(?) w hurees(?) - jakis texananski fastfood .. malo godzin miejscowosc turystyczna i mam zamiar objezdzic te miasta na okolo (np redmont) i skolowac sobie praktyki na za rok. jak ktos jedzie dajcie znac.. (w sumie jade z 5 znajomymi klientem ktory sie przyplatał.. i organizuja apartment ) ale i tak ppiszcie dziekuje za uwage, mowil kerownik
ketrab Napisano 24 Marca 2006 Zgłoś Napisano 24 Marca 2006 A was tez dopiero w czwartek powinformowali ze do 28 marca trzeba sie w biurze stawic ?
klaudka20 Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 nooooo LOL ja jade dzisiaj przy okazjimoze dowiem sie ile kosztowac bedzie bilet :/
maciekrep Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 A was tez dopiero w czwartek powinformowali ze do 28 marca trzeba sie w biurze stawic ? ja wpisowe zaplacilem 10 marca, juz mam wplacic rate za bilet i III oplate.. (biuro w wawie na dobrej) o co wam chodzi ze 28 trzeba sie stawic??????? juz mozecie sie dowiedziec ile bedzie kosztowal bilet??? ja planowany wyjazd mam na 1 czerwca i nic narazie o bilecie mi nie mowili...a wy kiedy smigacie?? WAZNE WAZNE WAZNE WAZNE slyszalem ze strasznie zdzierają w YTP jesli chodzi o bilety lotnicze.... WYPISUJCIE SIE TUTAJ CZY WAS NA TYM OSZUKALI;) (CHCIELI OSZUKAC) jescze jedno.. ja jde do ST LOUIS do hotelu MILLENIUm, I chce organizowac apartament wiec jak ktos tez tam jedzie niech da znac!! POZDROWKI!!!! OBY SIE WSZYSTKIM W&T UDALO
maciekrep Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 noooo powiedzcie nooo prosimy prosimy hehehee
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.