Skocz do zawartości

Targi YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

do 28 trzeba przynieść wnioski wizowe, paszport i dowod wpłaty na konto konsulatu 100$ <czyli wszystkie dokumenty potrzebne do otrzymania wizy

A teraz mam pytanko co mam zrobić????

pponieważ musze przynieść ksero indeksu z zaliczeniem semestru 1 lecz indeks juz złozyłam w dziekanacie i otrzymam go dopiero 15 kwietnia ????

jakieś zaświadczenie wystarczy ??? moze ktoś z was juz był w podobnej sytuacji :)

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Cos mi szwankuje powiadomienia mailowe o nowych postach w temacie,wiec nie wiedzialem, ze ktos tu odpisal :)

Do 28 mamy pojechac do biura podpisac DS-y. Tak przynajmniej jest w Poznaniu...

Do konca marca mam zaplacic 1. rate za bilet.

A gdzie masz zaniesc to xero indexu? Do biura? Zadnej informacji o tym nie dostalem, niech sobie jaj nie robia. Juz gadalem u siebie w dziekanacie, zeby dostac wspis zaliczenia poprzedniego semestru szybciej, ale cudow sie nie zrobic...

Napisano

No tak, do biura ksero indeksu po to by mogli wysłać z papierami do Konsulatu :) moze dlatego jest to im potrzebne bo jestem na 1 roku :/

kurcze no ..... słyszałam ze w dziekanacie moge tylko dostać potwierdzenie złożenia indeksu i tyle ;)

Napisano

a Ty juz usłyszałeś ile bedziesz bulić za bilet :)

Ja tylko czekam ....

dzisiaj sprawdzałam ceny LOTU i policzyli sobie z opłatami lotniskowymi do vegas z warszawy

Opcja 1 - Cena: 2689.16 PLN

Młodzież: 2689.16 PLN zawiera 510.16 opłat lotniskowych

Mam nadzieje ze wiecej niz 3000 nie bedzie bo mnie Tata z domu wygoni ;)

Napisano

Jeszcze nie slyszalem, ale juz teraz sie boje tej informacji, bo jeszce nic dobrego od nich nie uslyszalem... Najbardziej rozwalila mnie ich znizka, jaka zapowiadali, gdy sie zapiszesz w grupce 4 osobowej. Dostalismy az 70 (slownie siedemdziesiat) zl znizki ! (Przy lacznym koszcie ok 7500 :) )

Wczesniej o bilecie slyszalem, ze druga rata za niego ma wynosic 2000-2500. Mam nadzieje, ze nie zawolaja wiecej ... Tymbardziej, ze babka, gdy podpisywalem umowe, zapowiadala, ze biuro bierze za bilet tyle, ile naprawde kosztuje !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...