klaudka20 Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 do 28 trzeba przynieść wnioski wizowe, paszport i dowod wpłaty na konto konsulatu 100$ <czyli wszystkie dokumenty potrzebne do otrzymania wizy A teraz mam pytanko co mam zrobić???? pponieważ musze przynieść ksero indeksu z zaliczeniem semestru 1 lecz indeks juz złozyłam w dziekanacie i otrzymam go dopiero 15 kwietnia ???? jakieś zaświadczenie wystarczy ??? moze ktoś z was juz był w podobnej sytuacji
redoc Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 wydaje mi sie, ze narazie to tyklo taka lekka biurokracaja wiec jak pojdziesz i im powiesz jak jest to sie naet tymnie przejma..
ketrab Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 Cos mi szwankuje powiadomienia mailowe o nowych postach w temacie,wiec nie wiedzialem, ze ktos tu odpisal Do 28 mamy pojechac do biura podpisac DS-y. Tak przynajmniej jest w Poznaniu... Do konca marca mam zaplacic 1. rate za bilet. A gdzie masz zaniesc to xero indexu? Do biura? Zadnej informacji o tym nie dostalem, niech sobie jaj nie robia. Juz gadalem u siebie w dziekanacie, zeby dostac wspis zaliczenia poprzedniego semestru szybciej, ale cudow sie nie zrobic...
klaudka20 Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 No tak, do biura ksero indeksu po to by mogli wysłać z papierami do Konsulatu moze dlatego jest to im potrzebne bo jestem na 1 roku :/ kurcze no ..... słyszałam ze w dziekanacie moge tylko dostać potwierdzenie złożenia indeksu i tyle
ketrab Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 A z ktorego biura jestes? To mnie w YTP wkurza najbardziej ! Ciagle zle informacje lub ich brak !!!!!!!!
ketrab Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Czyli co kraj to obyczaj, co BIURO to zwyczaj
klaudka20 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 a Ty juz usłyszałeś ile bedziesz bulić za bilet Ja tylko czekam .... dzisiaj sprawdzałam ceny LOTU i policzyli sobie z opłatami lotniskowymi do vegas z warszawy Opcja 1 - Cena: 2689.16 PLN Młodzież: 2689.16 PLN zawiera 510.16 opłat lotniskowych Mam nadzieje ze wiecej niz 3000 nie bedzie bo mnie Tata z domu wygoni
ketrab Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Jeszcze nie slyszalem, ale juz teraz sie boje tej informacji, bo jeszce nic dobrego od nich nie uslyszalem... Najbardziej rozwalila mnie ich znizka, jaka zapowiadali, gdy sie zapiszesz w grupce 4 osobowej. Dostalismy az 70 (slownie siedemdziesiat) zl znizki ! (Przy lacznym koszcie ok 7500 ) Wczesniej o bilecie slyszalem, ze druga rata za niego ma wynosic 2000-2500. Mam nadzieje, ze nie zawolaja wiecej ... Tymbardziej, ze babka, gdy podpisywalem umowe, zapowiadala, ze biuro bierze za bilet tyle, ile naprawde kosztuje !
klaudka20 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 heheheh Tobie powiedzieli ze 2 rata ma wynosić 2000-2500 LOLOLOL mi powiedziano ze max 1500 zł :) dlatego teraz mam takiego zonka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.