Skocz do zawartości

Targi YTP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to sie zgadza.

trzeba tylko chcieć poszukać:]

moja kolezanka jedzie z YTP drugi raz, w zeszlym roku zaspiewali jej biletem za 4500 do Seattle. powiedziala ze go nie kupi, znalezli jej inny,ale do Denver,potem sie musiala "tłuc" autobusem do Montany.

w tym roku jedzie w to samo miejsce,ale wybrala opcje z wlasnym biletem, i wcale tak różowo nie jest,jak sie jej wydawało że może być z tymi biletami.

skonczylo sie na tym,ze najtaniej ja wyjdzie lot do Chicago i jazda greyhound'em przez 1 dzien :/

Napisano
to sie zgadza.

w tym roku jedzie w to samo miejsce,ale wybrala opcje z wlasnym biletem, i wcale tak różowo nie jest,jak sie jej wydawało że może być z tymi biletami.

czyli mozna w YTP kupic sobie bilet samemu?

tak bilety do takich miejsc jest trudno znalezc - jeszcze ceny co roku ida w gore...

Napisano

w tym roku mozna kupic samemu..jest jeden szczegolik:) a mianowicie trzeba ytp zaplacic jakas tam oplate manipulacyjna, ze to niby oni musza ten bilet sproccessowac i do systemu wprowadzic:)

sumy nie pamietam, bo z lenistwa wybralem opcje latwiejsza, ale bylo to od 150 do 400 zlotych (nie wiem dlaczego pamietam ten przedzial;)

Napisano

Wiecie co jest ciekawe? To, że na stronie YTP, mimo że targi pracy były 18.03, systematycznie piszą że są nowe, kolejne oferty pracy(30.03)!

Napisano
ale bylo to od 150 do 400 zlotych

Mi w YTP powiedzieli,ze 300 zl... ale koniec koncow jade z CCUSA na Independent ;) .

Napisano

biuro ytp zaproponowalo mi taka alternatywe... (jade w na poczatku czerwca do St louis) iii powiedzieli mi ze bilet lotniczy moze byc do czikago a nie do st louis.. i bede musial dojechac autokarem...tyle ze to jst 8 godzin jazdy... ..powiedzieli mi tez ze jak bardzo chce to polece prosto do st louis tyle ze to bedzie wiecej kosztowało...(w St. Louis dla formalnosci jest miedzynarodowe lotnisko.dosyc duze)...

co o tym sadzicie?

Napisano

Dowiedz sie, ile bedzie Cie kosztowala kazda z tych opcji (do tanszej dolicz pozniej autobus/pociag). Jesli bylalby duza roznica, to chyba bym sie zdecydowal na 8 ten godzinny dojazd ;)

Napisano

PROSZE O KONTAKT OSOBY KTÓRE JADA DO DO RHINO INC (MCDONALD'S) W WILLIAMSBURGU?

PS. CZY WAS TAK SAMO JAK MNIE MILE ZASKOCZYLA WIADOMOSC O TYM, ZE JUZ 5 KWIETNIA TRZEBA SIE STAWIC NA ROZMOWIE Z KONSULEM?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...