Skocz do zawartości

Nielegalny pobyt - głupota czy szansa?

Callan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie ma co gdybac, czy warto zostac w usa nielegalnie czy lepiej wracac, bo to kazdego indywidualna sprawa. niektorzy zostaja, pozniej reguluja swoj status(malzenstwo) i nie zaluja a inni z nielegalnego pobytu maja tylko same problemy i wracaja do polski mowiac ze stany to koszmar na jawie. wszystko zalezy od ludzi, losu, chatakteru, zaradnosci a przede wszystkim szczescia.

pozdro! :)

Napisano
nie ma co gdybac, czy warto zostac w usa nielegalnie czy lepiej wracac, bo to kazdego indywidualna sprawa. niektorzy zostaja, pozniej reguluja swoj status(malzenstwo) i nie zaluja a inni z nielegalnego pobytu maja tylko same problemy i wracaja do polski mowiac ze stany to koszmar na jawie. wszystko zalezy od  ludzi, losu, chatakteru, zaradnosci a przede wszystkim szczescia.

I to jest właśnie odpowiedź, 100% prawdy.

Amen

no właśnie, dołaczam się do anyz, chodziło o oferte pracy dla osoby bez kwlifikacji czy szczególnych zdolności, żyłki do interesu itp, tylko dla zwykłego, przeciętnego człowieczka

Napisano

miałem na myśli pracę fizyczną sezonową { ale nie mam tu na mysli fachowcow z kilku letnim doświadczeniem } wiesz podawnie do stolikow dań pstrykanie zdjęć turystom stanie na promocjach w hipermarkecie , wata cukrowa te sprawy ....

Napisano
kazi piszesz 4 tys ?

Jestem ciekawy czym handlujesz ? Pewnie jak reszta srowadzasz kapcie z chin i sprzedaja po 10 zl  ;-)

Przeciez napisał w swoim przedostatnim poście, czym handluje, więc sie rozejrzyj.

Napisano
Jestem ciekawy czym handlujesz ? Pewnie jak reszta srowadzasz kapcie z chin i sprzedaja po 10 zl  ;-)

hmm nawet jakby to były chińskie prezerwatywy to ważne żebym na tym zarabiał ;)

ogólnie handlować można wszystkim lecz łatwiej i pewniej handlować tym o czym ma się pojęcie, wszystko sprowadza się do jednej prostej reguły, której jednak nie zdradze ponieważ rynek w polsce jest w miare ograniczony i nie ma miejsca na dużą ilość konkurencji lecz w ameryce ebay jest tak rozbudowany, że daje o wiele większe możliwości i konkurencji utrudniającej zarobki raczej nie ma i długo nie będzie :).

Dlatego też planuje koło czerwca-sierpnia wylecieć do USA i już załatwić sobie wszystko z paypalem, bankami itd i mniej więcej się rozejrzeć za innymi możliwościami a potem się tam już przeprowadzić na stałe nawet żyjąc nielegalnie bo przecież do handlu na ebay SSN nie jest potrzebny prawda?:)

Napisano

Kazi no tak nie zauwazylem.

Do handlu nie trzeba filozofi trzeba miec poprostu tanie zrudlo i zbyt.

Wiem ze niezdradzisz zrodla ale sprowadzasz te czesci z zagranicy 8)

Duzo ludu tak robi szczegolnie karty graf i tel

.Tak pisze bo sam chyba zajme sie tym na wieksza skale ale potrzebuje troche kapitalu.

Kto mysli ten zyje :-D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...