basieńka Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie, bardzo prosze o kazde info na temat czasu oczekiwania na rozmowe w sprawie GC poprzez malzenstw. Petycje zlozylismy w polowie marca, kilka dni pozniej odeslalam WRW i DS. Teraz oczekuje na wyznaczenie rozmowy. Dzieki za kazda wiadomosc
KW Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Hej ale podaj pare szczegolow gdzie mieszkasz, jaki stan, gdzie masz najblizszy office i na jakiej wizie skaldalas petycje? ogolem 6 miesiecy do kilku lat krysia
basieńka Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Hej, przperaszam ze nie napisalam szczegolow. otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy.
kubakj Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Hej,przperaszam ze nie napisalam szczegolow. otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy. krotki?? poczekasz z 5 lat!
basieńka Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci, petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?
kubakj Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote'] nie napisalas, ze obywatel skladal podanie.
KW Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 na rozmowe w Polsce czeka sie podobno okolo 3 miesiecy zajrzyj na ten post, tam byla pozadna dyskusja na ten temat i znajdziesz ludzi ktorzy byli w podobnej sytuacji http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...d00007d58625bb5 Krysia
karina Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote'] nie napisalas, ze obywatel skladal podanie. --------------------------------------------------------------- Rezydent nie moze skladac petycji w Warszawie.
karina Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 6 tygodni czekala osoba, ktora skladala petycje w pierwszym tygodniu lutego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.