Skocz do zawartości

GC malzenska, termin interview

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

bardzo prosze o kazde info na temat czasu oczekiwania na rozmowe w sprawie GC poprzez malzenstw.

Petycje zlozylismy w polowie marca, kilka dni pozniej odeslalam WRW i DS. Teraz oczekuje na wyznaczenie rozmowy.

Dzieki za kazda wiadomosc

Napisano

Hej

ale podaj pare szczegolow

gdzie mieszkasz, jaki stan, gdzie masz najblizszy office

i na jakiej wizie skaldalas petycje?

ogolem 6 miesiecy do kilku lat

krysia

Napisano

Hej,

przperaszam ze nie napisalam szczegolow.

otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy.

Napisano
Hej,

przperaszam ze nie napisalam szczegolow.

otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy.

krotki?? poczekasz z 5 lat!

Napisano

dla scislosci, petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?

Napisano

dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote']

nie napisalas, ze obywatel skladal podanie.

Napisano

dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote']

nie napisalas, ze obywatel skladal podanie.

---------------------------------------------------------------

Rezydent nie moze skladac petycji w Warszawie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...