basieńka Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Witajcie, bardzo prosze o kazde info na temat czasu oczekiwania na rozmowe w sprawie GC poprzez malzenstw. Petycje zlozylismy w polowie marca, kilka dni pozniej odeslalam WRW i DS. Teraz oczekuje na wyznaczenie rozmowy. Dzieki za kazda wiadomosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Hej ale podaj pare szczegolow gdzie mieszkasz, jaki stan, gdzie masz najblizszy office i na jakiej wizie skaldalas petycje? ogolem 6 miesiecy do kilku lat krysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
basieńka Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 Hej, przperaszam ze nie napisalam szczegolow. otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Hej,przperaszam ze nie napisalam szczegolow. otoz petycja zostala zlozona w ambasadzie w warszawie przez mojego meza. wiem ze czas oczekiwania jest stosunkow krotki. ale moze ktos jest w trakcie czekania i zna juz termin rozmowy. krotki?? poczekasz z 5 lat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basieńka Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci, petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote'] nie napisalas, ze obywatel skladal podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 na rozmowe w Polsce czeka sie podobno okolo 3 miesiecy zajrzyj na ten post, tam byla pozadna dyskusja na ten temat i znajdziesz ludzi ktorzy byli w podobnej sytuacji http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...d00007d58625bb5 Krysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 krotki?? poczekasz z 5 lat! dla scislosci' date=' petycje skladane przez obywatela amerykanskiego w sprawie GC dla malzonka w polsce w ambasadzie sa rozpatrywane w ciagu kilku miesiecy. ciekawi mnie jak w praktyce to wyglada poniewaz na forum czytalam ze nawet po 2 tygodniach wysylaja zawiadomienie z terminem interview. moze ktos z forum w chwili obecnej ma juz wyznaczona date?[/quote'] nie napisalas, ze obywatel skladal podanie. --------------------------------------------------------------- Rezydent nie moze skladac petycji w Warszawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 6 tygodni czekala osoba, ktora skladala petycje w pierwszym tygodniu lutego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.