budziq Napisano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2006 A mi YTP "znalazło" bilet za 3820zł. Pomijając kwestie ceny, pracownikom YTP nie chciało się znaleźć biletu z Katowic albo Krakowa! To jest już szczyt chamstwa. Teraz dzięki nim będę miał utrudniony wyjazd. Mam egzamin popołudniu 28, a lot 29 o 7:20 z Okęcia. Szkoda mi słów. A na mojego maila z pytaniem, dlaczego nie lecę z Katowic nie dostałem odpowiedzi. Tak traktują ludzi...
Eve_gda Napisano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2006 otrzymałam bilet od YTP... mam cenę nadrukowaną 2855 z groszami, a placilam 3680:/ ... naprawde coś trzeba z tym fantem zrobic:(
STMan Napisano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2006 To zeby was jeszcze dobic to: Poszukajcie sobie, co google mowia o p. M 8) .... gdzies na jakiejs konferencji mial wyklad typu "od zera do milionera" - nie pamietam dokladnie tematu, ale cos w tym stylu... Teraz wiadomo skad te miliony :twisted: A tak apropo programu w tv to chcialbym pogratulowac odwagi ludziom, ktorzy sie wypowiadali - ciekawie to wyszlo
zuczek Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 Bralem udzial w tym programie i w prowokacji (bylem z ukryta kamera w biurze)Moze i stracilem te 700 zeta ale przynajmniej teraz po tym programie mniej ludzi sie nabierze:) Juz czas dobrac sie im do du.. A to ich porozumienie to mozna w piecu spalic. hehe. Pozdro dla wszystkich. I respekt dla tych ktorzy wzieli udzial w tym programie.
STMan Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 ale przynajmniej teraz po tym programie mniej ludzi sie nabierze:) Jeszcze, jakby admin byl tak mily i podkleil ten temat, to firma ponioslaby wieeelllkie straty /wszak forum jest jednym z wiekszych w Polsce - jezeli chodzi o taka tematyke/ Pozdrowienia dla wszystkich W&T __________________________________- Jednak w "kupie sila" i jak sie okazuje setka mrowek moze mrowkojadowi kuku zrobic
Flame of Udun Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 Nie chce aby forum bylo odbierane jako stronnicze wiec tego nie zrobie. Mysle ze i tak latwo na ten watek trafic a ofiary "przekretu" beda czesto upewnialy sie ze jest na szczycie listy....
Alan-T9 Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 Wielki uklon w strone wszystkich osob ktore doprowadzily do nakrecenia i emisji tego reportazu!!!!!. Ciekawe jak do tego odniesie sie pan prezes na spotkaniach, przed przyszlym sezonem?
witek Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 Wysunę śmiałą tezę, że w przyszłym i kolejnych latach znowu znajdą sie ludzie którzy zapiszą sie do "łajtipi". Juz prezesa w tym głowa, żeby znaleźć jakiś "chłyt martekindody" i przyciągnąc studentów do swojego biura. Pazerność tej firmy nawet może wzrosnąć, zdaje sobie ona sprawę, że jej dni na rynku WaT są policzone i będzie chciała wyciągnąć od ludzi jeszcze więcej kasy. Oby tylko nie sprawdziło się przysłowie, że student przed i po szkodzie głupi
MAZUR Napisano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2006 Na pocieszenie powiem wam, że YTP w porównaniu z tym co zrobiło biuro ISE z Poznania to "pryszcz" Nie dość , że zawyżyło ceny biletów np do Chicago za 3900 zł ( gdzie bilet ten dla grupy kosztuje 2300 zł) To jeszcze zmyło sie z biura. Ludzie powpłacali pieniądze , niektórzy całośc za bilet, niektórzy tylko pierwszą rate i tym sposobem nie ma ani pieniędzy, ani biletów. Część studentów już wyjechała, dlatego czują sie bezkarni, ale częśc została jeszcze w Polsce.... Niekórym osobą zmarnowali wakacje i szanse zarobienia pieniędzy, znam ludzi dla któych znalezienie 6tys. zł na program było niezwykle trudne, a tu sie okazuje ze trzeba jeszcze kupić bilet za 2,5 tys zł. Skąd wziąść pieniądze ....?
Flame of Udun Napisano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2006 Na pocieszenie powiem wam, że YTP w porównaniu z tym co zrobiło biuro ISE z Poznania to "pryszcz"Nie dość , że zawyżyło ceny biletów np do Chicago za 3900 zł ( gdzie bilet ten dla grupy kosztuje 2300 zł) To jeszcze zmyło sie z biura. Ludzie powpłacali pieniądze , niektórzy całośc za bilet, niektórzy tylko pierwszą rate i tym sposobem nie ma ani pieniędzy, ani biletów. Część studentów już wyjechała, dlatego czują sie bezkarni, ale częśc została jeszcze w Polsce.... Niekórym osobą zmarnowali wakacje i szanse zarobienia pieniędzy, znam ludzi dla któych znalezienie 6tys. zł na program było niezwykle trudne, a tu sie okazuje ze trzeba jeszcze kupić bilet za 2,5 tys zł. Skąd wziąść pieniądze ....? ouch.... chyba z taka sprawa to tylko do prokuratury....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.