muchel Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Za dwa tygodnie lece do mojego ojca.Chciałbym zawiesc mu swoj pyszny jablecznik. Czy moge? Co moge jeszcze wwiesc jedzenia di USA?
KB Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Absolutnie nie, chyba zeby to bylo jakies ciasto fabrycznie zapakowane. Sa szczegolnie wrazliwi na wyroby owocowo-warzywne.
adrianger Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Do bagazu podrecznogo nic sie nie bierze. Rok temu zabrali mi piekne, zielone, duze jablka... w ilosci 3.
KB Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Wszystkie owoce wyrzucaja, moj maz w zeszlym roku wracajac z Polski mial klopoty o banana, ktorego zapomnial zjesc.
rypson Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 niestety przedmowcy maja racje... zadna zywnosc nie moze byc wozona pomiedzy usa i polska chyba ze jest to zapakowany fabrycznie produkt... i to nie wszystkie tez niestety... moja rada... wez kawalek tej pysznosci zapakoj ladnie wloz do bagazu i albo przejdzie albo nie.... warto zaryzykowac dla polskiego przysmaku... oj wartoooo
unknown _girl Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 moja rada... wez kawalek tej pysznosci zapakoj ladnie wloz do bagazu i albo przejdzie albo nie.... albo wez przepis i sprobuj zrobic juz na miejscu pozdro!
WojtekW Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Wez kup cos fabrycznie zaklejopnego (jakies syfne ciasto w folii, jablecznik, keks itd..) Wiyjmij to gowienko z zewnatrz.Wloz swoj lablecznik.Ladnie zaklej, albo zgrzej koncoke i nikt sie nie doczepi.Ja wosbie w zeszlym roku przywiozlem do USA pare kielbas z dziczyzny w opakowaniu z biedronki ;>
Jackie Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Wez kup cos fabrycznie zaklejopnego (jakies syfne ciasto w folii, jablecznik, keks itd..)Wiyjmij to gowienko z zewnatrz.Wloz swoj lablecznik.Ladnie zaklej, albo zgrzej koncoke i nikt sie nie doczepi.Ja wosbie w zeszlym roku przywiozlem do USA pare kielbas z dziczyzny w opakowaniu z biedronki ;> Nie ma to najmniejszego znaczenia czy będzie fabrycznie zapakowane czy nie - mięsa nie wolno wwozić pod żadną postacią. http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacation...FishandWildlife O ciastach też można poczytać
WojtekW Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Moja paczke ogladal chyba z 30 sekund.Ale mam w domu maszyne do zgrzewania, wiec falszerstwo bylo doskonale i pozwolili wziac
Jackie Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Moja paczke ogladal chyba z 30 sekund.Ale mam w domu maszyne do zgrzewania, wiec falszerstwo bylo doskonale i pozwolili wziac Widac miał dobry dzień
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.