m82 Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 Ja zabieram to z czego Polska jest dumna.... to nazwisko jest na calym swiecie rozpoznawane, cenioneJa zabieram.... Szopena /0,7 :D/ wiesz - nie wiem gdzie jedziesz, ale Szopena i Belweder to oni akurat mają (w przeciwieństwie do żubrówki) - przynajmniej w barze hotelu w którym ja pracowałam :-)
TT Napisano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 wiesz - nie wiem gdzie jedziesz, ale Szopena i Belweder to oni akurat mają (w przeciwieństwie do żubrówki) - przynajmniej w barze hotelu w którym ja pracowałam :-) Mam pytanie co do żubrówki Gdzie najlepiej kupić? Na lotnisku w strefie wolnocłowej czy może jeszcze wcześniej? Jeszcze niegdy nie leciałem samolotem wiec nie wiem jak wygląda procedura na lotnisku..... Chodzi mi głownie o to czy jak bede w strefie wolnocłowej to czy bede miał jeszcze przy sobie bagaż główny?? A jeśli nie to czy można butelke zapakowac do podrecznego :?: zastanawiam sie czy bedzie mozna wnieść butelke 500 ml skoro nie można pasty do zebów która ma wiecej niż 100 ml wiec pewnie nie można... Odpowiedzcie i z góry dzieki. pozdrawiam :wink:
Hania Napisano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 To co kupisz na lotnisku w strefie wolnoclowej mozesz wziac (za okazaniem paragonu) do bagazu podrecznego, nie wazne czy 100 czy 500 ml.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.