sly6 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 kantor sie znajdzie na lotnisku co do placenia to moga miec inny kurs niz w kantorze (nizszy)aby wyjsc na swoje jak to jest w Polskich supermarketach
marfetka Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 szukanie kantoru może być dość czasochłonne jeśli lotnisko duże :wink: ja płaciłam $$ w Wiedniu w lotniskowej kafejce i problemu nie było najmniejszego - np. za napój warty 4 euro zapłaciłam coś ~5$ i resztę dostałam w euro
monroe Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 szukanie kantoru może być dość czasochłonne jeśli lotnisko duże :wink: Mając 3h na przesiadkę spokojnie zdąży. Poza tym Monachium nie jest az tak ogromne i w dodatku jest dobrze oznaczone
Groch Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Czy jest strefa bezclowa w wiedniu? Bo chcialbym sobie jakies papieroski tam zakupic w ilosci trochewiekszej - placac oczywiscie dolcami, jest taka mozliwosc?
marfetka Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 hmmm... szczerze mówiąc to nie wiem jak z wiedeńską strefą bezcłową, bo akurat tak się zawsze składało, ze miałam tam nie więcej niż 30-45minut na przesiadkę, więc czasu starczało tylko na wizytę w toalecie i szukanie właściwego terminalu i bramki...
sly6 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Groch lepiej kup papierosy w Polsce,bedzie taniej i pamietaj ze mozesz wwiesc do USA aby karton papierosow ...
WojtekW Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Ja na Heathrow mialam tylko pare funtow i nie bylo problemu z zaplata w dolarach. A płacił ktoś dolarami w Monachium? tak.bez problemu
Groch Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 No tez tak mysle, że lepiej bedzie kupic w PL. W zasadzie to nie wiem czy zdarze bo za niecałe 15 godz bede wylatywał).
Gerwazy Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 STREFA BEZCŁOWA JUŻ NIE ISTNIEJE W KRAJACH UNII EUROPEJSKIEJ :!: Jeżeli chcesz kupić coś TAX FREE, to musisz kupić na terenie USA/Canada i wwieść do UE lub odwrotnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.