Skocz do zawartości

Płacenie w sklepie na lotnisku europejskim

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kantor sie znajdzie na lotnisku ;) co do placenia to moga miec inny kurs niz w kantorze (nizszy)aby wyjsc na swoje jak to jest w Polskich supermarketach :(

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

szukanie kantoru może być dość czasochłonne jeśli lotnisko duże :wink:

ja płaciłam $$ w Wiedniu w lotniskowej kafejce i problemu nie było najmniejszego - np. za napój warty 4 euro zapłaciłam coś ~5$ i resztę dostałam w euro :(

Napisano
szukanie kantoru może być dość czasochłonne jeśli lotnisko duże  :wink:

Mając 3h na przesiadkę spokojnie zdąży. Poza tym Monachium nie jest az tak ogromne i w dodatku jest dobrze oznaczone :(

Napisano

Czy jest strefa bezclowa w wiedniu? Bo chcialbym sobie jakies papieroski tam zakupic w ilosci trochewiekszej - placac oczywiscie dolcami, jest taka mozliwosc?

Napisano

hmmm... szczerze mówiąc to nie wiem jak z wiedeńską strefą bezcłową, bo akurat tak się zawsze składało, ze miałam tam nie więcej niż 30-45minut na przesiadkę, więc czasu starczało tylko na wizytę w toalecie i szukanie właściwego terminalu i bramki... :(

Napisano

STREFA BEZCŁOWA JUŻ NIE ISTNIEJE W KRAJACH UNII EUROPEJSKIEJ :!:

Jeżeli chcesz kupić coś TAX FREE, to musisz kupić na terenie USA/Canada i wwieść do UE lub odwrotnie :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...