Budweiser Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Witam wszystkich Jade w tym roku (po raz pierwszy zreszta) na rybki na Alaske do Alaska General Seafoods w Naknek. Jedzie ktos moze??? A moze ktos juz byl i moze cos napisac i poradzic??? Bede wdzieczny jesli ktos bedzie mogl wniesc cos konstruktywnego w tym temacie 8) pozdrawiam serdecznie y'all
_PiteR_ Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 na rybki na Alaske nio nie zle ja nie bylem wiec nic nie bede radzil zycze tylko udanych łowów.
Budweiser Napisano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 sprostuje, ze rybki bede kroil i patroszyl a nie lowil
_PiteR_ Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 heh podobno smierdzaca robota ale pieniadze calkiem niezle... milego patroszenia zatem 8)
tissaya Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Witam wszystkichJade w tym roku (po raz pierwszy zreszta) na rybki na Alaske do Alaska General Seafoods w Naknek. Jedzie ktos moze??? A moze ktos juz byl i moze cos napisac i poradzic??? Bede wdzieczny jesli ktos bedzie mogl wniesc cos konstruktywnego w tym temacie 8) pozdrawiam serdecznie y'all uojj.. to Ci niezazdroszcze. ja bym się za to nie zabrała, nawet jakby mi płacili po $30/h :shock:
_PiteR_ Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Witam wszystkichJade w tym roku (po raz pierwszy zreszta) na rybki na Alaske do Alaska General Seafoods w Naknek. Jedzie ktos moze??? A moze ktos juz byl i moze cos napisac i poradzic??? Bede wdzieczny jesli ktos bedzie mogl wniesc cos konstruktywnego w tym temacie 8) pozdrawiam serdecznie y'all uojj.. to Ci niezazdroszcze. ja bym się za to nie zabrała, nawet jakby mi płacili po $30/h :shock: az tak zle jest ? za 30 dolcow na godzine mysle ze bym to zniosl
Budweiser Napisano 23 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 wlasnie, a co? tak zle jest Tissaya? zasieglem opinii trochu ludzikow co juz tam byli i wszyscy pisali to samo: "bylo ciezko ale warto bylo".Jesli mozesz poprzec jakimis argumentami swoja wypowiedz to bylo by fajnie.Jeli wiesz cos o czym moze ja nie wiem to napisz.Z gory dzieki.Pozdro
__jack__ Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 ja pracowalem w przetworni ryb na wyspie kodiak przez 2 miesiace. nie powiem ciezko bylo ale warto, choc nie wiem czy zdecydowal sie na to drugi raz. plusem jest to ze po skonczonym kontrakcie mozna pozwiedzac alaske ktora robi naprawde olbrzymie wrazenie, no i napewno wysokie zarobki.
_PiteR_ Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 ja pracowalem w przetworni ryb na wyspie kodiak przez 2 miesiace. nie powiem ciezko bylo ale warto, choc nie wiem czy zdecydowal sie na to drugi raz. plusem jest to ze po skonczonym kontrakcie mozna pozwiedzac alaske ktora robi naprawde olbrzymie wrazenie, no i napewno wysokie zarobki. CZYLI ILE NA GODZINE PLACILI ? I ILE GODZIN TYGODNOWO...
__jack__ Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 8$ na godzine no i 150% za nadgodziny, a godzin to srednio kolo 90 tygodniowo, czasami bywalo wiecej czasami mniej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.