Sergiusz Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 Może i nie rewelacja,ale biorąc pod uwagę ,ze jedzenie i spanie masz za darmo ,a i koszty dojazdu odpadają to jest to prawdziwa AMERYKA!
asia84 Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 wiesz MACIOPA jak na pierwszy raz to takie zarobki mi odpowiadaja biorac pod uwage to co napisal Sergiusz to nie jest zle ciekawa jestem jestem ile ty bedziesz zarabial ze tak reagujesz??
Budweiser Napisano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 niezmiernie cieszy mnie zainteresowanie zalozonym przeze mnie postem ale do tej pory tylko Jack opowiedzial cos wiecej, reszta udzielila sie w formie polemiki.jesli ktos jeszcze byl i moze powiedziec jakies konkrety to zapraszam serdecznie.POZDRO ludziki
pavel1975 Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 ja pracowalem w przetworni ryb na wyspie kodiak przez 2 miesiace. nie powiem ciezko bylo ale warto, choc nie wiem czy zdecydowal sie na to drugi raz. plusem jest to ze po skonczonym kontrakcie mozna pozwiedzac alaske ktora robi naprawde olbrzymie wrazenie, no i napewno wysokie zarobki. Mozesz zdradzic przez jaka firme tam pojechales?
pavel1975 Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 8$ na godzine no i 150% za nadgodziny, a godzin to srednio kolo 90 tygodniowo, czasami bywalo wiecej czasami mniej To na serio brzmi ciekawie, na H2B tez mozna sie tam wybrac? Napisz Pan cos wiecej.
__jack__ Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 ja zalatwilem sobie prace na alasce bedac juz w usa, bo u mojego pierwszego pracodawcy na florydzie niezbyt mi sie podobalo. Nie wiem czy istnieje mozliwosc wyjazdu na h2b na alsaske, ale watpie w to bo sezon tam nie trwa caly czas
heh Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 ja zalatwilem sobie prace na alasce bedac juz w usa, bo u mojego pierwszego pracodawcy na florydzie niezbyt mi sie podobalo.Nie wiem czy istnieje mozliwosc wyjazdu na h2b na alsaske, ale watpie w to bo sezon tam nie trwa caly czas sezon, ogolnie, oczywiscie trwa caly czas. na jesieni na to, w lecie na tamto, a w zimie i na wiosne na co innego. gdyby bylo inaczej, to by w zimie na alasce brazyliczykow w przetworniach nie bylo. h2b ma miec, a moze juz ma (?) CET. nara, heh
heh Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 ja zalatwilem sobie prace na alasce bedac juz w usa, bo u mojego pierwszego pracodawcy na florydzie niezbyt mi sie podobalo.Nie wiem czy istnieje mozliwosc wyjazdu na h2b na alsaske, ale watpie w to bo sezon tam nie trwa caly czas sezon, ogolnie, oczywiscie trwa caly czas. na jesieni na to, w lecie na tamto, a w zimie i na wiosne na co innego. gdyby bylo inaczej, to by w zimie na alasce brazylijczykow w przetworniach nie bylo. h2b ma miec, a moze juz ma (?) CET. nara, heh
__jack__ Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 to zalezy od miejsca w ktorym sie ta przetwornia znajduje. ja bylem na kodiak i sprawa z praca wyglada tak, ze od pazdziernika do polowy grudnia a potem od lutego do kwietnia i od maja do polowy czerwca fabryka jest zamknieta
Sergiusz Napisano 27 Maja 2006 Zgłoś Napisano 27 Maja 2006 Kumple z dziewczynami, w zeszlym tygodniu zapisali się na rybki u nich ,tak wiec jeszcze to mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.