Cina Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 Stary oddaja zawsze przediurkowany i na kazdej stranie wbite Anlulowano
KW Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 wyrabiajac nowy paspzort stary przecinaja wiec raczej ta wiza w nim nie bedzie wazna???!!!! jak ladnie poprosic to wszystkiego nie dzurkuja. ja mam tylko dziurki na okladce i danych osobowych:) K
rypson Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 mi kiedys wielkim przypadkiem udalo sie zrobic paszport w 4 dni zlozylem pismo w biurze migracji zaplacilem chyba 50zl... i po 4 dniach zadzownili zeby odebrac paszport napisalem w podaniu ze to abrdzo wazna sprawa... stary paszport dziurkujesz i anulujesz wszystko oprcz wizy to znaczy promesy reszta ma byc przedziurkowana pamietaj oprocz strony z wiaza.. i wtedy jezdzisz z dwoma paspzortami wiza w jednym a pieczatki w durgim...
crowM Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 kolejny problem jest w tym ze jestem z krakowa a podobno paszport musi isc z warszawy. nie wiem czy nie szybciej byloby gdybym odebral go osobiscie w warszawie ale nie wiem czy jest taka mozliwosc. zmiana terminu wylotu ma kosztowac ok 500zl bo mialem leciec w sezonie niskich cen a bede lecial w wysokim. kurde moge nawet zaplacic ale zeby miec ten paszport bo mam zalatwiona prace (nawet dobrze platna) i teraz moze mi sie wszystko zwalic ;(
sly6 Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 nikt nie moze przedziurkowac Ci waznej wizy (jesli wczesniej powiesz o tym urzednikowi)ale to sie dzieje jak odbierasz nowy paszport ..
Gość Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 Ja nie moge, jak mozna zrobic taką gafe?! Przeciez waznosc paszportu od razu sie sprawdza :/ No niezle naprawde, oby Ci sie udało wszystko...
crowM Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 z paszportem sprawa pchnieta. znalazlem dojscia ale nie pewnego bo paszport musi isc z warszawy a wypada jeszcze to swieto pod koniec tygodnia. dam znac czy mi sie udalo i prosze trzymajcie kciuki za mnie i pomodlcie sie :oops: mam jeszcze takie pytanie. lece liniami Austrian, samolotem Boing 767-200/300 i mam miejsce "43-G , NA" co oznacz to NA?? wczesniej mialem leciec airbusem i mialem normalne miejsce ale zmienili na 767 (nie wiem czemu) i automatycznie zmienili mi miejsce. chodzi mi o to ze znalazlem kilka schematow pokazujacych rozmieszczenie miejsc w samolocie ale zawsze w 767 znajdowalem tylko 42rzedy. czy ktos moze mi to wytlumaczyc i zapodac linka do innego schematu miejsc na ktorym bede mogl podgladnac gdzie siedze???
Karpik Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 moj kolega zrobil podobnie ale jak to w Polsce, mial znajomosci i nowy paszport w 5! dni
crowM Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 jak dobrze pojdzie to paszprt bedzie w srode wieczorem w krakowie a w piatek (po Bozym Ciele) w biurze paszportowym maja dyzur i bylby do odbioru. a co z tym miejscem w samolocie? wiece o co moze chodzic?
Marcus Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 mam jeszcze takie pytanie. lece liniami Austrian, samolotem Boing 767-200/300 i mam miejsce "43-G , NA" co oznacz to NA?? wczesniej mialem leciec airbusem i mialem normalne miejsce ale zmienili na 767 (nie wiem czemu) i automatycznie zmienili mi miejsce. chodzi mi o to ze znalazlem kilka schematow pokazujacych rozmieszczenie miejsc w samolocie ale zawsze w 767 znajdowalem tylko 42rzedy. czy ktos moze mi to wytlumaczyc i zapodac linka do innego schematu miejsc na ktorym bede mogl podgladnac gdzie siedze??? Zalezy od konfiguracji samolotu ta z koleji zalezna jest od lotow ktore wykonywane sa na danym "obiekcie latajacym" 42 rzedy hmm w 763 (Austrian ma tylko 763) spotkac mozna nawet 37 rzedow siedzen co oznaczalo by w Twoim wypadku ze Twoje siedzenie jest bardzo wysuniete do tylu powiedzialbym wrecz na ogonie i Moglbys to wtedy rozumiec bardzo doslownie nie orientuje sie jaki uklad jest w 763 lini Austrian (podejrzewam ze mozna sprawdzic na ich stronie) ale np. 763 Delty ma 47 rzedow co Mozesz sprawdzic Tutaj G to Okno Pozdrawiam i Zycze powodzenia z paszportem [/i]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.