lu2000 Napisano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam wszystkich:) Kiedys przypadkiem napisalam do prawnika (do gazety) w mojej sprawie imigracyjnej (petycja z 2002 roku, pierwsza preferencja, oczekuje w polsce); w liscie napisal mi miedzy innymi ze "Komfort nielegalnego pobytu w usa maja tylko ci, ktorzy posiadaja ochrone paragrafu 245 :i,sprzed 30 kwietnia 2001 roku" Co oznacza tan paragraf 245? I jakie to moze miec znaczenie dla mnie? Dziekuje za odpowiedzi i sle pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2006 http://www.uscis.gov/graphics/howdoi/hdi245i.htm Nie mam pojęcia jaki to ma związek z Twoją sprawa, być może nie napisałeś tu wszystkiego. Albo prawnik po prostu rozwinął skrzydła i opowiedział więcej niż mogłoby Cię to interesować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2006 http://www.uscis.gov/graphics/howdoi/hdi245i.htm Nie mam pojęcia jaki to ma związek z Twoją sprawa, być może nie napisałeś tu wszystkiego. Albo prawnik po prostu rozwinął skrzydła i opowiedział więcej niż mogłoby Cię to interesować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Jesli napisalas, ze czekasz w Polsce to nie rozumiem co ma piernik do wiatraka i dlaczego ma cie akurat interesowac co sie dzieje z ludzmi w USA, gdzie ani ty nie podlegasz pod 245(i), ani nie jestes w Stanach. Dla ciebie 245(i) nie ma znaczenia, bo ty pod to nie podlegasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu2000 Napisano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2006 gdy pytalam prawnika przebywalam w usa na wizie turystycznej i myslalam ze moze moge zostac legalnie i oczekiwac w usa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.