pawelek84 Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 hm... ja nie chcę nic mówić ale cały net, każde forum,grono itd aż huczy od tego że YTP nie jest idealnym biurem najłagodniej rzecz ujmując więc czemu jedziecie z nimi??????? Pzdr
taps13 Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 Niestety na forum zaczalem zagladac dopiero po podpisaniu umowy...Czlowiek uczy sie na bledach ale mam nadzieje ,ze to zle milego poczatki
Doctor Napisano 24 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2007 Niestety na forum zaczalem zagladac dopiero po podpisaniu umowy...Czlowiek uczy sie na bledach ale mam nadzieje ,ze to zle milego poczatki Ponad 2 lata mnie tu nie bylo i ponad 4 lata jak opisywalismy problemy z YTP, ale widze, ze nic sie nie zmienilo ... Nadal nalezy sie od nich uczyc jezeli chodzi o reklame oraz podejscie do klienta (do czasu podpisania umowy oczywiscie)
sloneczko85 Napisano 25 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2007 Ja kiedys bylam na praktykach w YTP, ale na W&T lecialam oczywiscie z innego biura (Choc YTP bylo strasznie nachalne i chcieli abym to wlasnie z nimi podpisala umowe) Poszlam tam na praktyki, zeby zobaczyc jak to wszystko dziala - jednym slowem masakra.
robaczek1213 Napisano 14 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2007 YTP musza byc drodzy, byliscie kiedys w ich biurze??? mnostwo gadzetow ulotek plakatow, przeciez to wszystko kosztuje wiec i ceny programow musza byc duze, ponadto moim znajomym zdazylo sie ze byly bledy z ubezpieczeniem i okazalo sie ze tak naprawde nie maja ubezpieczenie bedac na W&T a to juz jest szczyt niekompetencji
saber Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 Dziękuję wszystkim za opinie na temat YTP. Powiem szczerze, że w pierwszej chwili biuro wywarło na mnie dobre wrażenie. Co prawda jeszcze nic nie załatwiałem (dopiero badam temat) ale strona www mają dobrą i profesjonalną. Co jak się okazuje nie musi iść w parze z całą resztą. Przeczytałem temat od deski do deski i jak poznaje przygody niektórych to wiem, że trzeba jednak bardzo dużo włożyć wysiłku i czasu żeby się ogarnąć przed podpisaniem czegokolwiek i dokonaniem jakiegokolwiek wyboru. I mała rada nie tylko dotycząca WaT - ludzie czytajcie umowy! To nie boli. Chcę w tym roku jechać (wiem, że ten temat trochę zeszłoroczny, ale sporo mówi o biurze), i dużo dam żeby mi się do udało. Pozdrawiam M
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.