zibi_20 Napisano 28 Października 2005 Zgłoś Napisano 28 Października 2005 YTP = wysokie prowizje doliczane do biletow :!:
barwinek Napisano 29 Października 2005 Zgłoś Napisano 29 Października 2005 YTP dla tegorocznych uczestników = kupujesz sobie bilet sam, jesli sobie tego zyczysz Bozka, korzystasz z tego wariantu? Promocyjnego do 15 listopada? Twoj pracodawca to ten. u ktorego pracowalas w te wakacje?
Bozka Napisano 29 Października 2005 Zgłoś Napisano 29 Października 2005 Bozka, korzystasz z tego wariantu? Promocyjnego do 15 listopada?Twoj pracodawca to ten. u ktorego pracowalas w te wakacje? Nie korzystam poniewaz... po 1. obronilam magistra przed wyjazdem na W&T i nawt jak bym bardzo chciala to na worka nie mogla bym pojechac po 2. zmienilam status wizowy na f1... i caly czas jestem za wielka woda i pozostane tu przez najblizszy rok:) Ale gdybym miala jechac na W&T to mysle ze tegoroczna oferta YTP (dla zeszlorocznych uczsestnikow) moze byc konkurencyjna...dlaczego...a no dlatego, ze w tym roku zrobili straszna przewalke na biletach i wiekszosc ludzi ktorzy byli z nimi w tymroku nie bedzie chcialo miec z nimi nic wspolnego. Dlatego dali taka to niby super oferte -"tylko dla zeszlorocznych" - tylko po to zeby sie zrewanzowac i zatrzymac klientow. Chociaz moga i w tym roku zrobic jakas przewalke na czyms innym. Kto wie... Ale moze sie tez okazac ze to naprawde oplacalna propozycja. Dlatego radzila bym dokladnie zapoznac sie z umowa, a przede wszystkim porownac ceny w innych biurach.
Kaya Napisano 15 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 W te wakacje wyjezdzalam z biura YTP, wszystko byloby ok gdyby nie taka cena biletu! Przycinaja ostro i poderzewam ze teraz tez beda z tego tytulu przycinac!!!!! Fakt - mozna teraz samemu zakupic bilet ale cena programu jest wyzsza o 300 zl. Juz nie wspolpracuja w tym roku z Geo Visions. Zerwali współprace.
Flame of Udun Napisano 15 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 Juz nie wspolpracuja w tym roku z Geo Visions. Zerwali współprace. nie wiesz dlaczego?
anan kofan Napisano 15 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 YTP nie wiem jak tam worki bo nigdy od nich nie jechalem ale bylem w ich biurze w Katowicach i na pytanie jakie mają oferty na h2b koles zapytal- a co to jest h2b nigdy o tym nie slyszalem Kiedy zszedlem na dół i popatrzyłem na ich szyld bylo napisane, ze organizuja wyjazdy na programy w&t, intery h2b itd; to sie troszke zdziwilem . Cóż można powiedzieć: Gratuluje kompetentnych pracowników
pit Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Są beznadziejni! Jedyne co załatwiają to wiza. Z biletem problemy! Strasznie drogi i nie można samemu! Oni pobieraja dla siebie 400 zl za zalatwienie biletu! A poza tym czekałem do ostatniego dnia na kuriera! Dostałem bilet 4 godziny przed wylotem bo sam do nich dzwoniłem i się upominałem. jak juz wyjedziecie, to się od was odwracają i nie kiwną palcem na nic. Załatwiają nie sprawdzonych i beznadziejnych pracodawców. Nie byłem sam, bo taki przypadek jak ja miało 50 osób! Odradzam YTP!
zibi_20 Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 i niestety PIT ma racje, ale w tym roku znowu zbiora żniwo, odrazu powinni dopisac do cen Programu 500 czy 700 PLN wiecej niz jest, poniewaz i tak zarobia na bilecie swoje :evil:
Flame of Udun Napisano 22 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2005 i niestety PIT ma racje,ale w tym roku znowu zbiora żniwo, odrazu powinni dopisac do cen Programu 500 czy 700 PLN wiecej niz jest, poniewaz i tak zarobia na bilecie swoje :evil: Post firmy IMPULS TRAVEL
tissaya Napisano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2006 Są beznadziejni! Jedyne co załatwiają to wiza. Z biletem problemy! Strasznie drogi i nie można samemu! Oni pobieraja dla siebie 400 zl za zalatwienie biletu! A poza tym czekałem do ostatniego dnia na kuriera! Dostałem bilet 4 godziny przed wylotem bo sam do nich dzwoniłem i się upominałem. jak juz wyjedziecie, to się od was odwracają i nie kiwną palcem na nic. Załatwiają nie sprawdzonych i beznadziejnych pracodawców. Nie byłem sam, bo taki przypadek jak ja miało 50 osób!Odradzam YTP! wiem, ze od tego roku mozna sobie samemu kupic bilet lotniczy, ale z tego co sie orientuje, to warto w bilet z YTP zainwestwowac, poniewaz moga zmienic date wylotu,itd, a w swoim "promocyjnym" tego sie nie da zrobic:/ pit- a skad wiesz ze akurat 50 osob mialo taki przypadek?????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.