barkesa Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 Barney ja też jutro o 13.45 z BTC. Przyznam sie że czym bliżej tej wizyty tym mniejszy stres to chyba nienormalne ha ha ha. powodzonka wszystkim ;-)))
Omen Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 ja jutro 14:15, centrala BTC napisała mi na gg ze dokumenty wszyskie(paszport ds'y) są u nich i należy wziasc tylko to co w strefie uczestnika jest napisane
Nyla Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 wotrek, 13:45 ambasada warszawa Ja tak samo :wink:
Mingan Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 stres zawsze jest , ja wolę podchodzić do rzeczy z dystansem niż na swojej pewności siebie się przejechać, zawsze może się zdarzyć ,że ktoś z takim samym nazwiskiem i imieniem jest nielegalnie w USA czy coś w tym style
krzycho Napisano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2007 też dzisiaj miałem na 13:45 .. I wszystko poszło po mojej myśli:) Jedyne pytanie: "co studiujesz?" Bez obaw ludzie! Pozdrawiam
Barney Napisano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2007 no i już po, szybko i bezpoblemów "tak powinno być w każdym banku " tym co już byli gratuluję, a Ci co dopiero będą życzę powodzenia.
klaudek Napisano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2007 a jak z komórkami, mozna je gdzies obok zostawic w jakimś biurze ?
Barney Napisano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2007 naprzeciwko wejścia do ambasady od ul. pięknej jest punky foto, podobno za free można tam zostawić (nie sprawdzałem)
Omen Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 byłem wczoraj u konsula moj pierwszy raz w ambasadzie na j-1 w wawie trwał ok 20 min. A co najśmieszniejsze większość to oglądanie ambasady i spacerek w kierunku okienka 4 konsuli ok 2min na każdego aplikującego o wize skan odcisków następnie dostałem pytania: co studiuje? na którym roku? na jakiej uczelni? gdzie bede pracował i na jakim stanowisku? have a nice stay in US. Chińczyk jest spoko 0 stresu przed i lekki smutek po, że to żadne wydarzenie, tylko czysta formalność Musze pochwalić BTC za świetne zorganizowanie sprawy ambasadowej i dokumentowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.