b1ogusz Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 Witam Czy mozna w stanach dostac karty sim w systemime pre-paid sieci T-mobile, Cingular, itp. w sklepach? Tak jak u nas zestawy startowe popa, heyah... Moze jeszcze da sie je kupic na lotnisku? Zalezy mi na taniej karcie bez telefonu, co by kupic, wlozyc i dzwonic.
mala_ch Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 w sklepach mozna kupic zestawy z telefonami. Z tego co sie orientuje, to same karty sim sa do kupienia tylko w okreslonych punktach sprzedazy operatora. Szczegoly na ich stronach. Ja mam do odsprzedania karte sim T-Mobila z CT. Jak bedziesz zainteresowany daj znac na priva.
kubakj Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 Karta sami kosztuje wiecej niz telefon z karta w zestawie hyhyhy Karte mozna kupic na eBay od kogos, kto wzial telefon, a karta mu zostala. Tak czy siak lepiej kupic telefon za $19.99 z cingular.com i mamy telefon, ladowara, $10 na dzwonienie i karte sim z nr.
freshprince Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 witam,potrzebna mi jest karta pre-paid , jeżeli komuś zbywa to chętnie przyjme ,lub ewentualnie kupie poza tym moze ktos wie jakie karty najbardziej opłaca sie kupić w usa ???
freshprince Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 witam,potrzebna mi jest karta pre-paid , jeżeli komuś zbywa to chętnie przyjme ,lub ewentualnie kupie poza tym moze ktos wie jakie karty najbardziej opłaca sie kupić w usa ?
ola:) Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 Najlepszy jest Cingular, jak dla mnie, chociaż T-mobile też nie był najgorszy. Kup sobie nową kartę, zapłacisz za nią jakieś $20-30, nie pamiętam dokładnie.
czeklin Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 20-30 mowisz, a jakie ceny polaczen i smsow do PL?
pelasia Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 z cingulara polaczenia do polaski nie pamietam ile , ale sms kosztuje 5 centow ( wysylanie i odbieranie w tej samej cenie). pozdro
t0d Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 rozmowy do Polski: 0,75 dolara/minuta - a odebranie 0,25 dolara/minuta cingular
agatenka Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.