Skocz do zawartości

termin rozmowy z konsulem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

mam pytanie odnosnie ustalenia terminu spotkania z konsulem: czy dzwoniac do

ambasady mozna wybrac sobie dowolny termin (np. za 3 tygodnie) czy

przydzielany jest pierwszy wolny?

pozdrawiam

marzena

Napisano

Hej Marzena :)

Wszystko zalezy od osoby z ktora bedziesz ustala termin.Mnie chcieli wyznaczyc termin na nastepny dzien wiec poprosilam ze chce za dwa tyg poniewaz musze zgromadzic dokumenty ktore sa potrzebne zeby przedstawic konsulowi.Pan byl tak mily ze nie robil mi zadnych problemow ;)

Napisano

dzieki za info:)

bede wlasnie w warszawie za trzy tygodnie i chcialabym to "zalatwic" za jednym zamachem:)

zobaczymy,

pozdrowienia

• 1 rok później...
Napisano

a czy orientuje sie jak to jest teraz? jest koniec kwietnia, a wyjechac chcialbym na poczatku lipca, wiec zostalo jeszcze 2 miesiace i 2 tygodnie. czekal ktos z was az 2 miesiace na rozmowe??? Na tej stronie ambasady pisze ze niby czas oczekiwania 1 dzien, a przeciez za niedlugo wakacje...

Napisano

Ja jechałam do ambasady w marcu i wtedy faktycznie czas oczekiwania na rozmowę to był jeden dzień. Tylko teraz, przed wakacjami, może być więcej chętnych. Lepiej nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę. I dolicz sobie jeszcze kilka dni na DHL,który po rozmowie dostarczy Ci paszport.

Napisano

Mąż i ja mieliśmy ustalony termin rozmowy na piątek w marcu, a we wtorek już paszporty były u nas, więc ta papierkowa praca idzie im raczej szybko.

pozdrawiam

Napisano

Jesli chodzi o Krakow. Dzwonilem dzis 24 kwiecien o 10 rano (piatek)

i zaproponowano mi juz poniedziałek 27 kwiecien. Takze oczekiwanie krotkie.

Cena 458,50. Moze to przez ta cene, bo zdzierstwo straszne.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...