mbacz Napisano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2007 witam, mam pytanie odnosnie ustalenia terminu spotkania z konsulem: czy dzwoniac do ambasady mozna wybrac sobie dowolny termin (np. za 3 tygodnie) czy przydzielany jest pierwszy wolny? pozdrawiam marzena
jeni*** Napisano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2007 Hej Marzena Wszystko zalezy od osoby z ktora bedziesz ustala termin.Mnie chcieli wyznaczyc termin na nastepny dzien wiec poprosilam ze chce za dwa tyg poniewaz musze zgromadzic dokumenty ktore sa potrzebne zeby przedstawic konsulowi.Pan byl tak mily ze nie robil mi zadnych problemow
mbacz Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2007 dzieki za info:) bede wlasnie w warszawie za trzy tygodnie i chcialabym to "zalatwic" za jednym zamachem:) zobaczymy, pozdrowienia
kordian88 Napisano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2009 a czy orientuje sie jak to jest teraz? jest koniec kwietnia, a wyjechac chcialbym na poczatku lipca, wiec zostalo jeszcze 2 miesiace i 2 tygodnie. czekal ktos z was az 2 miesiace na rozmowe??? Na tej stronie ambasady pisze ze niby czas oczekiwania 1 dzien, a przeciez za niedlugo wakacje...
sly6 Napisano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2009 W kilka dni sie wyrobisz z rozmowa jak zadzwonisz teraz,blizej wakacji moze byc dluzej ale nie bedzie to 2 miesiecy ..
andyopole Napisano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja tez "dostalem" taki termin jaki mi odpowiadal...
Anarion Napisano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja jechałam do ambasady w marcu i wtedy faktycznie czas oczekiwania na rozmowę to był jeden dzień. Tylko teraz, przed wakacjami, może być więcej chętnych. Lepiej nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę. I dolicz sobie jeszcze kilka dni na DHL,który po rozmowie dostarczy Ci paszport.
mimi0100 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Mąż i ja mieliśmy ustalony termin rozmowy na piątek w marcu, a we wtorek już paszporty były u nas, więc ta papierkowa praca idzie im raczej szybko. pozdrawiam
durdzin Napisano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 Jesli chodzi o Krakow. Dzwonilem dzis 24 kwiecien o 10 rano (piatek) i zaproponowano mi juz poniedziałek 27 kwiecien. Takze oczekiwanie krotkie. Cena 458,50. Moze to przez ta cene, bo zdzierstwo straszne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.