sly6 Napisano 22 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2008 Delta nie wiem czy wiesz ale moze byc tak ze sa rozne bazy danych i wtedy wyjdzie takie cos i nie sugeruj sie tym co pisze Lufthansa.
delta88 Napisano 22 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2008 Delta nie wiem czy wiesz ale moze byc tak ze sa rozne bazy danych i wtedy wyjdzie takie cos i nie sugeruj sie tym co pisze Lufthansa. Hej. Bilet kupowalem w LUFTHANSIE, dlatego akurat tego faktu sie "uczepilem". To juz jest jakby sprawa "drugorzedna'(no powiedzmy). ** Gdyby sie nam powiedzmy udalo wize dostac w Polsce, wtedy pewnie droga naziemna przez przejscie graniczne w TIJUANIE- powiedzmy - bysmy spobowali. Moze tam byloby latwiej niz na lotnisku przekonac (w razie watpliwosci) ze wrocilismy na czas, a I-94 gdzies sie widac zapodzialo... *Wiem ze sie doczepilem tematu, ale.... jakos tak czlowieka ciagnie w tamte rejony swiata..* Najlepszego! Delta
sly6 Napisano 22 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2008 Mozesz probowac tak zrobic ale to Ty masz Ich przekonac ze na czas wrociles .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.