donti27 Napisano 23 Września 2007 Zgłoś Napisano 23 Września 2007 Witam wszystkich Bede ubiegala sie o zielona karte (malzenstwo z obywatelem). przesiedzialam wize turystyczna. w tym czasie pracowalam i nie rozliczalam sie z podatkow. czy powinnam przyznac sie na rozmowie ze ich nie placilam i zaplacic (ile?) czy tez powiedziec ze utrzymywala mnie np moja ciotka. czy wnikaja w ten temat. dodam ze nie wyrabialam nr IRS
Jackie Napisano 23 Września 2007 Zgłoś Napisano 23 Września 2007 Zapłać zaległe podatki. Kłamstwo może Cię bardzo wiele kosztować.
donti27 Napisano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2007 Wiesz moze jak to moge zrobic wstecz, to znaczy na poczatku wyrobic IRS a pozniej? gdzie i do kogos mam sie zglosic
sloneczko85 Napisano 24 Września 2007 Zgłoś Napisano 24 Września 2007 A Ty pracowalas na wizie turystycznej-b2? Zatrudniona bylas legalnie czy nie?
sly6 Napisano 25 Września 2007 Zgłoś Napisano 25 Września 2007 sloneczko85 odpowiedz na swoje pytanie masz tutaj : przesiedzialam wize turystyczna. w tym czasie pracowalam i nie rozliczalam sie z podatkow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.