donti27 Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Witam wszystkich Bede ubiegala sie o zielona karte (malzenstwo z obywatelem). przesiedzialam wize turystyczna. w tym czasie pracowalam i nie rozliczalam sie z podatkow. czy powinnam przyznac sie na rozmowie ze ich nie placilam i zaplacic (ile?) czy tez powiedziec ze utrzymywala mnie np moja ciotka. czy wnikaja w ten temat. dodam ze nie wyrabialam nr IRS
Jackie Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Zapłać zaległe podatki. Kłamstwo może Cię bardzo wiele kosztować.
donti27 Posted September 23, 2007 Author Report Posted September 23, 2007 Wiesz moze jak to moge zrobic wstecz, to znaczy na poczatku wyrobic IRS a pozniej? gdzie i do kogos mam sie zglosic
sloneczko85 Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 A Ty pracowalas na wizie turystycznej-b2? Zatrudniona bylas legalnie czy nie?
sly6 Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 sloneczko85 odpowiedz na swoje pytanie masz tutaj : przesiedzialam wize turystyczna. w tym czasie pracowalam i nie rozliczalam sie z podatkow.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.