donti27 Napisano 23 Września 2007 Zgłoś Napisano 23 Września 2007 Witam. prosze o odpowiedz: jakie dowody prawdziwosci malzenstwa przedstawiacie na rozmowie w sprawie zielonej karty. mam na mysli nie takie standardowe jak zdjecia, wspolne konto w banku tylko inne ktore sprawiaja ze jestescie wiarygodni. po prostu brakuje mi pomyslow. ja wymyslilam kartki z gratulacjami slubnymi od kolezanek z Polski. jaki jeszcze macie pomysl?
Jackie Napisano 23 Września 2007 Zgłoś Napisano 23 Września 2007 http://www.immihelp.com/greencard/bona-fid...umentation.html I co tylko przyjdzie Ci do głowy.
donti27 Napisano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2007 dzieki za link to tej stronki
kubakj Napisano 24 Września 2007 Zgłoś Napisano 24 Września 2007 Witam.prosze o odpowiedz: jakie dowody prawdziwosci malzenstwa przedstawiacie na rozmowie w sprawie zielonej karty. mam na mysli nie takie standardowe jak zdjecia, wspolne konto w banku tylko inne ktore sprawiaja ze jestescie wiarygodni. po prostu brakuje mi pomyslow. ja wymyslilam kartki z gratulacjami slubnymi od kolezanek z Polski. jaki jeszcze macie pomysl? akt urodzenia wlasnego dziecka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.