donti27 Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Witam. prosze o odpowiedz: jakie dowody prawdziwosci malzenstwa przedstawiacie na rozmowie w sprawie zielonej karty. mam na mysli nie takie standardowe jak zdjecia, wspolne konto w banku tylko inne ktore sprawiaja ze jestescie wiarygodni. po prostu brakuje mi pomyslow. ja wymyslilam kartki z gratulacjami slubnymi od kolezanek z Polski. jaki jeszcze macie pomysl?
Jackie Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 http://www.immihelp.com/greencard/bona-fid...umentation.html I co tylko przyjdzie Ci do głowy.
donti27 Posted September 23, 2007 Author Report Posted September 23, 2007 dzieki za link to tej stronki
kubakj Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Witam.prosze o odpowiedz: jakie dowody prawdziwosci malzenstwa przedstawiacie na rozmowie w sprawie zielonej karty. mam na mysli nie takie standardowe jak zdjecia, wspolne konto w banku tylko inne ktore sprawiaja ze jestescie wiarygodni. po prostu brakuje mi pomyslow. ja wymyslilam kartki z gratulacjami slubnymi od kolezanek z Polski. jaki jeszcze macie pomysl? akt urodzenia wlasnego dziecka.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.