paprak Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Tak wypelniam na komputerze i zamierzam wszystko wyslac z Polski podobnie jak ds3032. Podpis to oczywiste, ze musi byc oryginalny a nie wydruk. Czy macie wzory tlumaczenia zapytania o udzielenie informacji o osobie z Ministerstwa Sprawiedliwosci? Poratujcie
paprak Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 http://www.ms.gov.pl/krk/krk.php Sly chodzi o wzor TLUMACZENIA.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 hm,,,prosze wytlumacz mi po co Ci jest takie cos potrzebne ...lub tez gdzie na forum pisze ze takie cos trzeba miec ...moze bedzie latwiej to zrozumiec bo jesli faktycznie takie cos jest potrzebne to od tego jest tlumacz przysiegly aby potem potwierdzil druk urzedowy
paprak Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Musze wyslac do NVC zaswiadczenie o niekaralnosci czyli wypelniony i podbity wniosek (do ktorego link mi podales) wraz z tlumaczeniem. Oryginalny wniosek mam juz podbity szukam wzoru tlumaczenia.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 o teraz juz wiadomo o co chodzi,,dziekuje a napisane jest tam ze musi byc zrobione przez tlumacza przysieglego? bo ja bym nie ryzykowal z takim czyms i wydal te pare zlotych na takie cos ale to ja bym tak zrobil
paprak Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Wiesz nie musi byc przez tlumacza przysieglego podobnie jak akt malzenstwa czy urodzenia. Chodzi mi o czas a nie o pieniazki.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 ok,,zobaczymy w jakim czasie dostaniesz szybka i wlasciwa odpowiedz ....bo wiesz jak jest z forum,mozesz odpowiedz dostac w pare min a mozesz i za 1-2 tygodnie lub tez dluzej ale to chyba sama wiesz jak jest tutaj,, ja Ci zycze abys dostala jak najszybciej..
paprak Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Sama sobie przetlumaczylam bo widze, ze nikt nie zamiescil wzoru. Czy dajecie nr sprawy w NVC na kazdym dokumencie na kazdej stronie?
lukaszekkk Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Tak trzeba każda bodajże nawet stronę podpisać numerem z NVC również z tylu zdjęcia tez trzeba umieścić podpis. Nie zapomnij dołączyć ksero pierwszej strony paszportu i cover sheet ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.