Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak wypelniam na komputerze i zamierzam wszystko wyslac z Polski podobnie jak ds3032. Podpis to oczywiste, ze musi byc oryginalny a nie wydruk.

Czy macie wzory tlumaczenia zapytania o udzielenie informacji o osobie z Ministerstwa Sprawiedliwosci? Poratujcie ;)

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

hm,,,prosze wytlumacz mi po co Ci jest takie cos potrzebne ...lub tez gdzie na forum pisze ze takie cos trzeba miec ...moze bedzie latwiej to zrozumiec

bo jesli faktycznie takie cos jest potrzebne to od tego jest tlumacz przysiegly aby potem potwierdzil druk urzedowy

Napisano

Musze wyslac do NVC zaswiadczenie o niekaralnosci czyli wypelniony i podbity wniosek (do ktorego link mi podales) wraz z tlumaczeniem. Oryginalny wniosek mam juz podbity szukam wzoru tlumaczenia.

Napisano

o teraz juz wiadomo o co chodzi,,dziekuje

a napisane jest tam ze musi byc zrobione przez tlumacza przysieglego? bo ja bym nie ryzykowal z takim czyms i wydal te pare zlotych na takie cos ale to ja bym tak zrobil

Napisano

ok,,zobaczymy w jakim czasie dostaniesz szybka i wlasciwa odpowiedz ....bo wiesz jak jest z forum,mozesz odpowiedz dostac w pare min a mozesz i za 1-2 tygodnie lub tez dluzej ale to chyba sama wiesz jak jest tutaj,, ja Ci zycze abys dostala jak najszybciej..

Napisano

Tak trzeba każda bodajże nawet stronę podpisać numerem z NVC

również z tylu zdjęcia tez trzeba umieścić podpis.

Nie zapomnij dołączyć ksero pierwszej strony paszportu i cover sheet ...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...