Inezand Napisano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2010 Paprak przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, zamieszczam wzór. Może się komuś przyda. Na swoim przetłumaczonym mam tak : date of issue:... MINISTRY OF JUSTICE 17th Feb 2010 <<7<< Information Point Of The National Register Of Convicts Court fee of 50PLN QUERY FOR INFORMATION CONCERNING THE INDIVIDUAL Pesel no. .......................... 1. Name at birth:.... 2. Surname (including assumed): ... 3. Name (including middle): ... 4. Father's name: ... 5. Mother's name: ...... 6. Date of birth: ...... 6.Mother's name at birth: ... 8. Place of birth: .... 9. Citizenship: .... 10. Place of residence: .... 11. Indication of procceding specified in article 6 section 1 items 4-6 and 8-10 of the Act of 24th May 2000 on National Register of Convicts ( Journal of Laws no. 50 item 580, as amended), in relation of information concerning the individual: --- 12. Type of data being the subject of the information concerning the individual: Register of convicts, Register of Minor Delinqents 13. Scope of data being the subject of information about the person: --- Signature of the authorised person : ..................... The above named individual DOES NOT APPEAR Dated ............... in the National Register of Convicts The above named individual DOES NOT APPEAR Dated:............... in the National Register of Delinquents -/- THE MINISTRY OF JUSTICE, 130 ( IMIĘ I NAZWISKO URZĘDNIKA)
paprak Napisano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzieki Swoje wyslalam ale dobrze, ze bedzie wzor na forum Pozdrawiam
Inezand Napisano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2010 Paprak a jak tam sytuacja u Ciebie? Ja już jestem po badaniach czekam teraz na wizytę w ambasadzie, mam ogromnego stresa. Mam taki pytanko, może głupie, ale lepiej zapytać. Jeżeli podczas interview padło by pytanie czym zamierzam zajmować się po wylocie do USA, mogę powiedzieć, że chcę pracować i się uczyć? Czy takie odpowiedzi nie są mile widziane? Staram się o CR1.
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2010 to nie wiza turystyczna ze masz tak nie mowic to jest wiza na pobyt staly a wiec pracowac mozesz legalnie -majac numer SSN,uczyc sie bedziesz mogla bez zadnego pozwolenia...to samo mozna powiedziec jak sie leci na wize narzeczenska
Inezand Napisano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2010 Ufff to potwierdziły się moje przypuszczenia... zastanawiam się o co mogą mnie zapytać, ale to już chyba indywidualna sprawa... Dziękuję
lukaszekkk Napisano 2 Maja 2010 Zgłoś Napisano 2 Maja 2010 A jak wygląda procedura emigracyjna na lotnisku ? Chodzi mi o wizę CR1.
sly6 Napisano 2 Maja 2010 Zgłoś Napisano 2 Maja 2010 lukaszek albo dobrze nie czytasz albo cos przoczyles bo pisalismy o tym jakies 2 tygodnie temu to sie tyczy wszystkich wiz na pobyt staly. moze Ci podam jeszcze raz to samo : http://www.usa.info.pl/board/Przekroczenie...Usa-t16064.html
paprak Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 Paprak a jak tam sytuacja u Ciebie? Ja już jestem po badaniach czekam teraz na wizytę w ambasadzie, mam ogromnego stresa.Mam taki pytanko, może głupie, ale lepiej zapytać. Jeżeli podczas interview padło by pytanie czym zamierzam zajmować się po wylocie do USA, mogę powiedzieć, że chcę pracować i się uczyć? Czy takie odpowiedzi nie są mile widziane? Staram się o CR1. U mnie case completed on May 4th Czekam na dalsze wiesci To chyba normalne, ze zamierzasz pracowac i sie uczyc, przeciez nie chcesz stanowic w przyszlosci obciazenia dla budzetu US;) Ja sie narazie nie stresuje. Zaczne jak mi wyznacza termin spotkania pewnie. Do tej pory sie stresowalam czy wszystko dobrze wypelnilismy i czy dokumenty dotarly bo wysylalam z Polski. Ale jakos poszlo ok wiec chyba nie ma co sie bardzo stresowac Dajcie znac co u was
Inezand Napisano 8 Maja 2010 Zgłoś Napisano 8 Maja 2010 Paprak ja juz miałam wizytę w ambasadzie 4 maja wszystko się powiodło a dzisiaj kurier przywiózł paszport i tajemniczą kopertę zarezerwowałam również bilet Zaraz i u Was będzie wyznaczony termin interview u nas wyznaczyli 13 kwietnia na 4 maja więc dużo mniej niż miesiąc
wow Napisano 9 Maja 2010 Zgłoś Napisano 9 Maja 2010 ja mam interview 14 czerwca ...eeehhh jeszcze prawie miesiac czekania! W przyszlym tygodniu wizyta u lekarza (tylko nie mam kompletnej listy szczepien wiec nie wiem jak to bedzie).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.