Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po dziesięciu miesiącach czekania mam wyznaczoną rozmowę na 1.10. Huurraaaaa!!! Mam pytanie, czy rozmowa z konsulem odbywa się po polsku czy angielsku?

Konsul mowi badzo ladnie po polsku i sam zaczyna rozmowe po polsku. Oczywiscie mozna mowic i po angielsku.

A ja wlasnie dostalam dziesiecioletnia GC B)

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dzięki za odpowiedzi. I przy okazji za wszystkie inne cenne wiadomości i rady, jakie znalazłam na forum podczas mojego oczekiwania na wizę.

Denerwuję przed rozmową. Normalnie... gorzej niż przed egzaminami na studiach...

p.s. Paprak - gratuluję :-)

Napisano

Nie ma co sie denerwowac, na tym etapie to juz masz z gorki B) Wiem, wiem, tak sie mowi a sama sie denerwowalam. Pozniej czekalam poltora miesiaca na GC i tez sie balam czy wszystko ok. A teraz znowu sie boje jak sie tu zaaklimatyzuje i czy znajde prace. I tak w kolko :)

Powodzenia ;)

Napisano

Witam

nie wiele jeszcze wiem o całej procedurze mój mąż obecnie jest w USA ja wróciłam do Polski i mam pytanie odnośnie rozmowy: czy muszą na niej być obydwoje małżonków?

Z góry dziękuję

Napisano

paprak a jak jest w USA to mozna poczytac na forum ...

malaga86 a teraz podstawowe pytanie,czy wrocilas na czas,czy pracowalas nielegalnie?bo jak bylas nielegalnie jako turystka to bedzie problem z powrotem do USA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...