Skocz do zawartości

wyporzyczalnia

floorek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dsc01390kq7.jpg

Czy ktoś oprócz mnie też to zauważył? Nie pamiętam czy to Greenpoint, czy Ridgewood, wszak tamtejsze okolice.

Jako logo dać "Wyporzyczalnia"...

Napisano

a tu z mojej strony:

http://www.toya.net.pl/~lmikita/gpm/wat2k7...a_PIC_0005.html

zdjęcie zrobione 1 lipca :-)

ze znajomą mamy dwa warianty:

1. właściciel jest idiotą

2. właściciel jest geniuszem

dlaczego opcja nr 1?: bo napisał przez "rz" :)

dlaczego geniusz?: bo zarówno ty jak i ja i pewnie jeszcze dużo więcej osób zwróciło na to uwagę, zrobiło zdjęcie, umieściło w internecie łącznie z telefonem ;-)

zarówno na ridgewoodzie (gdzie ma miejsca ta "agencja" - chyba przy Forrest ave rzut beretem od stacji M) jak i na greenpoincie znaleźć można więcej takich "kfiatkuf"

Napisano
dlaczego geniusz?: bo zarówno ty jak i ja i pewnie jeszcze dużo więcej osób zwróciło na to uwagę, zrobiło zdjęcie, umieściło w internecie łącznie z telefonem ;-)

Jeżeli brać pod uwagę że zrobił reklamę, ale głównie własnej głupoty, to obstawiam jednak wariant "idiota" :(

W Chicago można było kupić parę miesięcy temu "Kartę na komarkę". Nie zrobiłam zdjęcia, bo miałam zamiar kupić kartę na pamiątkę i zapomniałam o tym całkiem :) Nie zdążyłam również pstryknąć fotki wywieszce w jednym z polskich sklepów, na której właściciel dumnie obwieszczał że są u niego do nabycia "jaja Amiszów". Ktoś się połapał i szybko karteczkę zdjęli :rolleyes:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...