kamillo911 Napisano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2008 Słuchajcie nie jestem do końca zorientowany dlatego poruszam ten temat. A mianowicie czy jak nie mam nikogo z rodziny w USA, bo mam tylko znajomych i jakiegos dalekiego wujka i ciotke bez obywatelstwa to mam duże szanse na dostanie wizy...??? Jak wtedy mam wypełniać dokumenty??? Czy załatwiać jakies zaproszenie od dalekiego wujka z USA, czy na rozmowę z konsulem isć bez zaproszenia???? ich pobyt z tego co wiem jest a ielegalu moze mieć wpływ na mój wyjazd, mimo ze to naprawde daleka rodzia???? I dla jasności pierwszy raz starać sie bede o wize. Jak mam zachować sie na tej rozmowie??? Prosze was o jakieś rady!!!! Ja wiem ze te temat na forum był napewno już poruszany ale ja poprostu nie mam czasu szukać sorry... Bardzo mi zalezy na wyjeżdzie do USA i chce być jak najlepiej przygotowany i zoriętowany.... Będe wdzięczny za kazdą pozytywną rade....
Jackie Napisano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2008 Ja wiem ze te temat na forum był napewno już poruszay ale ja poprostu nie mam czasu szukać sorry... Hm, ale my mamy mieć czas odpisywać? Przejrzenie forum naprawdę nie zajmie duzo czasu.
sly6 Napisano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2008 Pisales juz na tym forum pytania i dostales juz czesc odpowiedzi to po 1..po 2 jak Ciotka z Wujkiem sa nielegalnie to jak Ci maja wyslac zaproszenie? a co z synem Ciotki,juz Ci nie przysle nic?zaproszenie Ci nie pomoze w dostaniu wizy i prawie o to sie juz nie pytaja w Ambasadzie. A skad mamy wiedziec do kogo bys lecial,Ty sam wiesz kogo mozesz wpisac .jak juz masz kogos wpisac to wpisz tych co sa legalnie. A co do samej rozmowy to masz odpowiadac na pytania i nie robic z nich durniow bo inaczej to mozesz wyjsc z paszportem bez wizy oraz miec trudnosci z otrzymaniem wizy przy nastepnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.