Skocz do zawartości

Praca W Usa, Bardzo Wazne!

anstreth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ej no jaka nielegalna emigracja, niech przyjeżdżaja, bo kim bym miał rządzić??? :) ktos chce mieszkać niech se mieszka, co mi do tego, dopuki mi po chałpie nie bedom łazić...

ale chyba sie offtop zrobił teraz ;)

Napisano

Hehehe, no wlasnie tak troszeczke:P no to jak? powrocik do tematu:) sluchajcie, no wiecie, moze jest tu ktos komu na przyklad udalo sie wyjechac do Stanow i ma teraz wlasna firme, lub pracuje u pracodawcy, ktory potrzebuje nowego pracownika i jest gotowy podpisac wniosek wizowy, wiecie o co chodzi. Poprostu zastanawiam sie jakie sa szanse takiej mozliwosci, wiec prosze o konkretne odpowiedzi:)

Napisano

a jaka masz pewnosc ze ktos kto sie teraz zapisze na Forum i napisze Ci posta lub tez wiadomosc prywatna bedzie osoba ktora Cie nie wyroluje?

Napisano

anstreht, szanse na coś takiego są malusieńskie, cała procedura to troche roboty i pracodawcom raczej nie chce sie w to bawić...

poza tym wiele wniosków jest odrzucanych...

jako kto miała by to być praca?

Napisano
To zrozum ze nie wszyscy kochaja europe

kto ci kaze kochac? i skad wiesz, ze bedziesz 'kochal' stany? nie wiem czy jest ktos na tym forum kto by radzil usa na nielegalu jezeli w anglii lub irlandii mozesz pracowac legalnie. to juz nie te lata kiedy wyjazd do usa byl automatycznie oplacalny...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...