Skocz do zawartości

Pozwolenie Na Prace

zuzia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc. mam pytanie 90 dni temu otrzymalam pozwolenie na prace,czy ktos moglby mi udzielic informacji jak dlugo bede czekac do finalu sprawy.dziekuje z a odp .pozdrawiam

Napisano

ja mam zlozone dokumenty w service nebraska.czy moze mi pani podpowiedziec jak mam tego szukac?dziekuje za odp

Napisano

Liczy się lokalny oddział USCIS, bo tam będzie interview. Napisz w którym mieście będziesz miała interview, tzn. gdzie mieszkasz.

Przypuszczam że legalizujesz stały pobyt na podstawie małżeństwa z obywatelem?

Napisano

witam,nie legalizuje stalego pobytu przez obywatela US,jestem sponsorowana przez pracodawce razem z mezem,zatem zastanawiam sie jak dlugo to jeszce potrwa,zanim dojdzie do finalu.Oboje jestesmy z NY ,pozdrawiam:)

Napisano
witam,nie legalizuje stalego pobytu przez obywatela US,jestem sponsorowana przez pracodawce razem z mezem,zatem zastanawiam sie jak dlugo to jeszce potrwa,zanim dojdzie do finalu.Oboje jestesmy z NY ,pozdrawiam:)

zalezy w jakiej jestes kategorii i jaka jest Twoja PD (priority date). Jesli jestes w kategorii 3 (skilled worker) wtedy moga minac lata zanim sprawa dojdzie do finalu, bo jest to najbardziej popularna kategoria, mnostwo aplikacji i malo wiz.

Napisano
zalezy w jakiej jestes kategorii i jaka jest Twoja PD (priority date). Jesli jestes w kategorii 3 (skilled worker) wtedy moga minac lata zanim sprawa dojdzie do finalu, bo jest to najbardziej popularna kategoria, mnostwo aplikacji i malo wiz.

dzien dobry

a jak jestem w pierwszej kategorii,czyli rodzic obywatela?

Napisano

Jesli dokumenty sa bez bledow to nie znam sprawy, zeby rodzic obywatela czekal dluzej niz 6-8 miesiecy na green card. W wyjatkowych przypadkach przeciaga sie do roku czasu.

Napisano

dziekuje za odpowiedz ;) jeszcze jedno pytanie p Karino odnosnie formy I-140 sprawdzam od jakiegos czasu na stronie USCIS jak przebiega rozpatrywanie tejze formy mam ja zlozona od ubieglego roku tz maja i widze,ze od bodajze 2 miesiecy nic sie nie zmienilo caly czas pokazuja ta sama date,czy rozpatrwanie tej formy jest uzaleznione od dostepnych nr wiz? dziekuje i pozdrawiam:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...