Bea1 Napisano 5 Września 2008 Zgłoś Napisano 5 Września 2008 Od wyslania wszystkich dokumentow czekalismy ok 2, 5 miesiaca:) na zawiadomienie o interview:) Od wyslania wszystkich dokumentow czekalismy ok 2, 5 miesiaca:) na zawiadomienie o interview:) Sabi zaswadczenie o niekaralnosci musi miec 2 pieczatki...1) kartoteka karna 2) kartoteka nieletnich...to bardzo wazne
Sabi2283 Napisano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2008 Sprawdziłam jeszcze to zaświadczenie, ma 2 pieczątki:) Długo to trwa, w tej chwili to kosmos, momentami mam wrażenie, że sprawa z wizą nigdy się nie skończy:( Dzięki wielkie za informacje
Bea1 Napisano 5 Września 2008 Zgłoś Napisano 5 Września 2008 Sabi ja tez tak myslalam, sama zobaczysz, ze to juz naprawde niedlugo. Trzymam mocno kciuki abys miala szybko interview, powodzenia
Sabi2283 Napisano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Dzięki za wsparcie:) Muszę czekac cierpliwie.
sly6 Napisano 7 Września 2008 Zgłoś Napisano 7 Września 2008 Moze ten temat cos Wam pomoze: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=9686 Juz pare dziewczyn wyjechalo
Bea1 Napisano 9 Września 2008 Zgłoś Napisano 9 Września 2008 sly6 jak zawsze niezawodny/a/ , dziękujęmy.
Sabi2283 Napisano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2008 Dzięki. Przeglądałam ten watek i wygląda na to, że w takich wypadkach nie ma reguły. Jedni czekają na termin miesiąc inni dwa. Trudno, czekam dalej. Może będe coś wiedziec niedługo, w końcu mamy drugi tydzień miesiąca więc mam nadzieje.
agari Napisano 21 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2008 Witam, podpinam się pod ten temat, ponieważ dotyczy on właśnie badań, które zrobiłam w tamtym tygodniu w Warszawie. Wiem, że zdjęcie RTG należy (lub należało) mieć przy sobie w momencie wlotu do USA. Czy nadal tak jest? Pytam, ponieważ mam zdjęcie na płycie i nie wiem czy muszę je drukować? Jeśli tak to czy wystarczy po prostu wydrukować na zwykłym papierze czy musi to być na specjalnej folii? Może głupie pytanie, ale chyba nie mam się już czym przejmować Do ambasady muszę wziąć jedynie "tajną" kopertę od lekarza (chodzi mi o rzeczy związane z badaniami), tak? Dziękuję za odpowiedzi.
KW Napisano 21 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2008 wez plyte ze soba na rozmowe do ambasady, oni powinni ci powiedziec co i jak mojego filmu nikt nie chcial na lotnisku powodzenia na rozmowie!!!! K
Bea1 Napisano 24 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2008 Witam, podpinam się pod ten temat, ponieważ dotyczy on właśnie badań, które zrobiłam w tamtym tygodniu w Warszawie. Wiem, że zdjęcie RTG należy (lub należało) mieć przy sobie w momencie wlotu do USA. Czy nadal tak jest? Pytam, ponieważ mam zdjęcie na płycie i nie wiem czy muszę je drukować? Jeśli tak to czy wystarczy po prostu wydrukować na zwykłym papierze czy musi to być na specjalnej folii? Może głupie pytanie, ale chyba nie mam się już czym przejmować Do ambasady muszę wziąć jedynie "tajną" kopertę od lekarza (chodzi mi o rzeczy związane z badaniami), tak? Dziękuję za odpowiedzi. mnie tez na lotnisku nikt nie zapytal o zdjecie RTG, ale na instrukcji jaka dostaniesz w Konsulacie w Warszawie /po interview/ jest wyraznie napisane aby miec ze soba zdjecie przy wlocie do USA/ mysle, ze plyta bedzie ok/, pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.