Skocz do zawartości

Wybory Prezydenckie W Usa

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jackie kampania jeszcze sie nie skonczyla :)

juz 7 pazdziernika nastepne starcie Obamy i Mc Caina .

A jak chcesz cos ciekawego zobaczyc to pewnie cos juz jest na youtube z wczorajszej debaty lub tez bedzie nie dlugo ;)

• Odpowiedzi 285
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Palin wypadła dużo lepiej niż sie spodziewałam, choć IMO i tak to za mało. Gdzieś tam w tle mi sie plątało, że powtarza wyuczone formułki. Jak dla mnie podsumowanie jest takie: Biden pinkolił z zasady, bo ma poglądy z którymi sie nie zgadzam :) a Palin pinkoliła bo nie ma nic do powiedzenia. Debata była ciut nudna, podobnie jak zeszłotygodniowa.

Tak w ogóle to cała ta kampania jest nudna jak flaki z olejem, co mnie dziwi, z reguły jest barwniej :lol: Tym bardziej że w biegu startują kolorowy i była miss, człek sie spodziewa jakiś rewelacji a tu nic ;)

Tak jak komentatorzy mowili, dali jej obraz jako idiotki do TV zeby byly male wymagania co do niej podczas debaty.

Napisano

Ja mam juz dosc tych wyborow,od prawie dwoch lat nic nie robia tylko prowadza kampanie wyborcza.

Czy nie czas abysmy postulowali o skrocenie tego calego cyrku

Zamiast zajac sie waznymi sprawami politycznymi oni jezdza po kraju tyle miesiecy wciskaja nam balach

a i tak zaden z nich nie ma wystarczajaco "guts" aby stanac naprzeciw

prawdziwym problemom

"IM SICK OF ALL OF THEM"

Mysle ze zaslugujemy na znacznie wiecej niz to co nasi przekupieni politycy nam oferuja

Napisano

I tak naprawde to jest mi w tej chwili obojetne kto wygra

po podpisaniu chorego planu uzdrawiania

it really doesn't matter,wujnia bedzie przez najblizsze 4 lata zobaczycie jaka

• 2 tygodnie później...
Napisano

w sumie to mi to rybka co sie tam dzieje i kto wygra, choc może jak bedzie bardzo źle to moi rodzice wrócą... :P

debata jak każda dużo gadali ale w sumie nic nie powiedzieli, jak bym miał wybierać między tymi dwoma szarlatanami to głosowałbym na mccaina...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...