sly6 Napisano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Października 2008 Jackie kampania jeszcze sie nie skonczyla juz 7 pazdziernika nastepne starcie Obamy i Mc Caina . A jak chcesz cos ciekawego zobaczyc to pewnie cos juz jest na youtube z wczorajszej debaty lub tez bedzie nie dlugo
Magnum Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 Palin wypadła dużo lepiej niż sie spodziewałam, choć IMO i tak to za mało. Gdzieś tam w tle mi sie plątało, że powtarza wyuczone formułki. Jak dla mnie podsumowanie jest takie: Biden pinkolił z zasady, bo ma poglądy z którymi sie nie zgadzam a Palin pinkoliła bo nie ma nic do powiedzenia. Debata była ciut nudna, podobnie jak zeszłotygodniowa.Tak w ogóle to cała ta kampania jest nudna jak flaki z olejem, co mnie dziwi, z reguły jest barwniej Tym bardziej że w biegu startują kolorowy i była miss, człek sie spodziewa jakiś rewelacji a tu nic Tak jak komentatorzy mowili, dali jej obraz jako idiotki do TV zeby byly male wymagania co do niej podczas debaty.
gal Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 Ja mam juz dosc tych wyborow,od prawie dwoch lat nic nie robia tylko prowadza kampanie wyborcza. Czy nie czas abysmy postulowali o skrocenie tego calego cyrku Zamiast zajac sie waznymi sprawami politycznymi oni jezdza po kraju tyle miesiecy wciskaja nam balach a i tak zaden z nich nie ma wystarczajaco "guts" aby stanac naprzeciw prawdziwym problemom "IM SICK OF ALL OF THEM" Mysle ze zaslugujemy na znacznie wiecej niz to co nasi przekupieni politycy nam oferuja
Magnum Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 A kto w tym świecie ma jaja żeby coś zrobić a nie tylko gadać..
gal Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 I tak naprawde to jest mi w tej chwili obojetne kto wygra po podpisaniu chorego planu uzdrawiania it really doesn't matter,wujnia bedzie przez najblizsze 4 lata zobaczycie jaka
Magnum Napisano 6 Października 2008 Zgłoś Napisano 6 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=g72BuIvMbWY
sly6 Napisano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2008 I jak tam po debacie?podobala Wam sie?
Magnum Napisano 8 Października 2008 Zgłoś Napisano 8 Października 2008 I jak tam po debacie?podobala Wam sie? Nie. Jak zwykle żadnych konkretów z ani jednej ani drugiej strony, nic nowego...
sly6 Napisano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2008 Mamy my swojego hydraulika maja i Amerykanie
GAZDA Napisano 16 Października 2008 Zgłoś Napisano 16 Października 2008 w sumie to mi to rybka co sie tam dzieje i kto wygra, choc może jak bedzie bardzo źle to moi rodzice wrócą... debata jak każda dużo gadali ale w sumie nic nie powiedzieli, jak bym miał wybierać między tymi dwoma szarlatanami to głosowałbym na mccaina...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.