Paulina_89 Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Game of Thrones jest krwawe? Widziałam wszystkie odcinki dwóch sezonów po kilkanaście razy i krwi tam chyba najmniej
Dejmos Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Game of Thrones jest krwawe? Widziałam wszystkie odcinki dwóch sezonów po kilkanaście razy i krwi tam chyba najmniej Za to czegoś innego dużo U mnie aktualnie: - The Big Bang Theory - How I Met Your Mother - Two And a Half Men - Californication - South Park - Star Wars: The Clone Wars - Falling Skies - The Walking Dead - Game of Thrones Hmm, trzeba się nad sobą trochę zastanowić bo trochę za dużo czasu na to tracę... Do ulubionych, które niestety już nie są emitowane, mogę zaliczyć: - Friends - Battlestar Galactica - Heroes - House - Lost (za całokształt bo o zakończeniu się nie wypowiadam) - My Name Is Earl - Scrubs - wszystkie serie Stargate (chyba ulubiony serial - szczególnie SG-1)
Keyser Soze Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Married With Children - w czasach spoleczenstwa przewrazliwionego nt poprawnosci politycznej, zaden z obecnie latajacych seriali nie ma pojary do Bundy'ego.
Sleak Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Breaking Bad - naprawdę wciągające 90210 - załeży kto co lubi, mi akurat ta forma odpowiada, serial na luzie Bones - bardzo ciekawie rozwija się akcja i nic w przeciwieństwie do House'a się nie powtarza(chodzi o schemat odcinka) RodzinkaPL - pokazuje prawdę o normalnej rodzinie The Walking Dead - serial super, lecz akcja się trochę zbyt wolno rozwija i szkoda, że leci dopiero chyba o 23:20
morgan1 Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Moje ulubione które mogę wciąż oglądać to Desperate houswife i Californication ________________ Zapraszam na tanie bilety autokarowe do polski
pyśka Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Moimi ulubionymi serialami były Grey's Anatomy i Game of Thrones, mam spore zaległości, teraz kiedy mam trochę więcej czasu zabiorę się za nie, tym bardziej, że przyda mi się więcej kontaktu z angielskim. RodzinkaPL - pokazuje prawdę o normalnej rodzinie Moim zdaniem niewiele ma on wspólnego z normalną rodziną, gdyż obecnie Polacy mają inne problemy niż przedstawione w Rodzince.pl Poza tym zraziłam się do tego serialu, kiedy usłyszałam Piotra Kupichę żenująco wyśpiewującego piosenkę początkową czy jakkolwiek się to nazywa.
Sleak Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 napewno jest to bardziej realistyczny serial niż brytyjska "rodzinka". Tam każdy robi z siebie idiotę.
wodnik Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 mi przeszkadza, ze Kożuchowska sie cały czas wydziera na te swoje serialowe dzieci, chociaż naprawdę uwielbiam najmłodszego no i plus ich problemy to chyba tylko dzieci warszawskich dotyczą. nikt nie wspomniał : Six Feet Under ...
River Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Ostatnio ogladam juz po raz drugi: The Tudors
Sleak Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Moja mama też oglądała Tudors'ow i sobie bardzo chwaliłe, lecz nie moje klimaty... Akurat z tym się zgodzę: wiele problemów jest sztucznych, lecz wiele jest prawdziwych, jak np. chęć przejęcia władzy nad rodzicami przez dzieci; poza tym ukazuje on rodzinę, nie okłamumy się, zamożną. Co rodzina to inne problemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.