Sabi2283 Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 To mój pierwszy w życiu lot i strasznie się boję, że się pogubię. Mam przesiadkę w Warszawie i to mnie martwi, nie mówiąc już o lotnisku w Chicago. Liczę tylko na pomoc któregoś z pasażerów bo w przeciwnym wypadku zeżrą mnie nerwy do tego czasu.
Jackie Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 W Warszawie trudno się pogubić Lotnisko krajowe znajduje sie tuż obok międzynarodowego, przejście zajmie Ci jakieś 5 minut. A jak już wylądujesz w Chicago, idź za tłumem
FUGAZI Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Uloz i wydrukuj sobie plan przesiadki w Czykago, prawdopodobnie jest taka opcja na stronie przewoznika albo lotniska. W Warszawie ciezko sie pogubic bo lotnisko jest jak sporej wielkosci dworzec PKSu.
sly6 Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Pare lat juz jestem na Forum jak i slucham roznych osob i nie zdarzylo sie jeszcze tak ze ktos sie zgubil na lotnisku Co do Okecia to Ono zostalo teraz rozbudowane ale nie powinnas miec zadnych problemow na Okeciu jak i w Chicago..Pamietaj ze Ty przejdziesz rozmowe inna niz Ci przy wizach turystycznych ale nie nalezy sie tego obawiac...
Sabi2283 Posted October 16, 2008 Author Report Posted October 16, 2008 Dzieki za pocieszenie ale i tak bede przez ten caly czas zyc w stresie:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.