Skocz do zawartości

Chicago Ach Chicago...

bigguy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bo pieniądze mają swoja wartość, a istnieją na tym świecie rzeczy, których wycenić się nie da - bezcenne.

Można też - jak Ty - uciec od problemów, a można i stawić im czoło, walczyć i próbować zmieniać świat na lepsze.

Ludzie to skomplikowane istoty, a kobiety to już w ogóle. ;)

hehe dobrze napisales zwlaszcza o kobietach .........

ja juz w ogole mam alergie na kobiety .... zwlaszcza Polki ......

mialem farta zyciu ze mnie chciala Amerykana ....... no ale Amerykanki sa inne ......

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

musisz byc dla niej dobry,udawac bogatego i wciskac jej dobre kity :D a tak serio to nie wiem :D

Zdajecie sobie panowie jak zalosne to jest ?

Napisano

hehe dobrze napisales zwlaszcza o kobietach .........

ja juz w ogole mam alergie na kobiety .... zwlaszcza Polki ......

mialem farta zyciu ze mnie chciala Amerykana ....... no ale Amerykanki sa inne ......

opowiedz nam troche o tym jak udało Ci sie rozkochac w sobie Amerykankę ?:)

Napisano

po prostu .... rowny ze mnie gosc i tyle ..... hehehe ....... ale nie pozwole sie okrecic wokol palca ..... polki niestety chca miec facetow na sznurku wiec tylko pantoflarze maja szanse ...

• 1 miesiąc później...
Napisano

no i podroz do obywatelstwa chyba niedlugo dobiegnie konca .... pare dni temu bylem na zdjeciu odciskow palcy i teraz czekam na rozmowe i potem przysiega wiec mam nadzieje ze do konca sierpnia juz bede obywatelem ....

• 3 miesiące później...
Napisano

no i jutro przysiega .... oficjalnie stane sie obywatelem Stanow Zjednoczonych .... mam nadzieje ze nie bede tego kiedys zalowal .... hehe

Napisano

no i jutro przysiega .... oficjalnie stane sie obywatelem Stanow Zjednoczonych .... mam nadzieje ze nie bede tego kiedys zalowal .... hehe

Witam

Kolego, jak to sie stało, ze jesteś dziś w USA legalnie ? Czy to było poprzez ślub z obywatelką, jeżeli tak, wszystko rozumiem a musialem gdzieś przeoczyć tą informację.

Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...