asiek_16 Napisano 25 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 i nawet nie musiałam mieć wydruku laserowego, wystarczyło, że kody były czytelne
andyopole Napisano 25 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 No popatrzcie ludzie, a ja chodzilem po obcym miescie i prosilem o wydrukowanie na laserowce majac trzy atramentowe drukarki w domu. Myslalem ze konsul jesli wstal lewa noga to bedzie poslinionym paluchem rozmazywal moje wychuchane atramentowe wydruki.
asiek_16 Napisano 25 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 no sami zamieszanie niepotrzebnie robią. to samo z tymi kartkami-że niby mają być dwustroie drukowane formularze, a jak przyszło co do czego to i tak i tak przyjmowali
sly6 Napisano 25 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 Jak bylas w Warszawie na rozmowie to moga byc kartki 2-3 ale juz w Krakowie maja byc 2 . Co do drukowania to wyobraz sobie ze ktos ma marnej klasy drukarke atramentowa lub tez cos tam sie rozmazuje i wtedy co zrobic z takim wnioskiem?..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.