sly6 Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 BlaZe a z jakiej kategrii czekasz na GC? grzes bo kiedys byl podobny przypadek na forum ze ktos napisal ze juz ta osoba ma GC a Konsul mowi zeby np xero pokazac karty bo On widzi w sytemie ze ta osoba jest nielegalnie .A i wylacz caps lock
BlaZe Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 F1 - unmarried sons and daughters or US Citizens, zlozone 6 aug 2003, sponsoruje obywatel i sorry ze wczesniej nie napisalem ale szukalem papierow pomozcie mi a potem inne topiki, plz ; p
sly6 Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 tutaj masz biuletyn ktore petycje sa teraz rozpatrywane: http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin...letin_4428.html
BlaZe Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 patrzylem juz na to, czarna magia, mozesz mi to sprawdzic?
sly6 Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 1st 22JUL02 ,,teraz ida te daty .. tzn lipiec 2002 rok.
BlaZe Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 dzieki wielkie, to ja ide sie powiesic bo juz nigdy sie nie doczekam
grzes Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 o ile dobrze spojrzalem to w tej kategorii wedlug visa bulletin rozpatruja rok 2002 a dokladniej 8 lipca twoje sponsorowanie jest zlozone dniem 6 sierpinia 2003 roku wiec jeszcze troszke cierpliwosci
BlaZe Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 ta tyle ze pol roku temu juz mialem GC miec. Czy oni rok sprawdzaja rok czy jakos szybciej im toto idzie?
margot Napisano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2009 jaka jestes nielegalnie a wyszlas za maz za obywatela to status twoj zostaje tak mi sie wydaje taki jak mialas przed slubem. skladasz dokumentacje o adjustement of status i ze wzlgedu na to ze twoj maz jest obywatelem przyja owe dokumenty bo zostaje ci przebaczone nielegalny pobyt na terenie USA. po interview dopiero tak mi sie wydaje ze masz status uregulowany. to ze sie ma odciski i pozwolenia na prace nie gwarantuje ze dostaniesz GC. bywa tak ze na interview wyjdzie ze wzielas slub( teoretycznie) dla GC to anuluja ci pozwolenie nie mozesz uzywac SSN i jestes w punkcie wyjscia. dzieki grzes ale ja potrzebuje konkretow, "chyba" mi nic nie daje, tu chodzi o wize dla rodzicow i czy moja sytuacja jakkolwiek na decyzje o wize wplywa i to wszystko. ja wiem, ze zadne odciski itp itd nic nie gwarantuja. ' dzieki jeszcze raz.... ehhh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.