gal Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 Nie mylę się. Wcześniej, w czasie wojny wietnamskiej był taki program, potem został skasowany. Wkrótce podobny program ma być pilotażowo wprowadzony, to o tym prasa pisze. Pisze również o tym, że ten program ma wielu przeciwników. Fugazi nie musisz myslec wielu tez nie mysli mowie o faktach nie o myslach czy mysleniu
FUGAZI Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 Fugazi nie musisz myslec Dziękuję, pomyślę. wielu tez nie mysli Rozumiem, że Ty się do nich zaliczasz?
sly6 Napisano 4 Marca 2009 Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 Stellas a przeczytalas strone ktora Ci podalem,jak bedziesz miec wbita ta sekcje to nie zmienisz statusu wizy bez waiver i podobnie jak bys wrocila do Polski to masz 2 wyjscia ze albo czekasz 2 lata lub tez starasz sie o waiver... Co do samego slubu to kiedys byl taki przypadek opisany na tej stronie: punkt 41 dobrze przeczytaj http://www.prawoimigracyjneusa.com/pytaniadonas.htm
stellas Napisano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2009 Tak sly6 -wiem ze jak mi wbija sekcje 212 bede musiala starac sie o waiver. Tylko czy kazdy ma szanse to otrzymac czy moga odmowic? Na stronie www.prawoimigracyjneusa.com tez juz wczesniej doszukalam sie tego pkt 41:) dzieki wielkie za odpowiedzi:)
angelina09 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 ja znam przynajmniej 3 operki, ktore zostaly bo wyszly za Amerykanow..czy z milosci to nie wiem ale skoro nadal z nimi sa to chyba tak:)
Kamildzianka Napisano 14 Marca 2009 Zgłoś Napisano 14 Marca 2009 Ja bylam operka, ktora wrocila do Polski i stamtad postarala sie o wize K1.
Mloda88 Napisano 5 Października 2009 Zgłoś Napisano 5 Października 2009 I ja bylam au pairka, ktora teraz robi dokladnie tak samo.
sly6 Napisano 6 Października 2009 Zgłoś Napisano 6 Października 2009 sporo jest dziewczyn ktore bedac au-pair znajduje tam milosc
mesio007 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 Dokladnie sly6. Ja wyjezdzajac jako au pair absolutnie nie mialam planow zostawac. Mialam jechac na rok, ale zaraz w pierwszym miesiacu pobytu znalazlam milosc swojego zycia, na drugi rok jako au pair (najwieksza glupota, ale coz) zostalam glownie ze wzgledu na mojego faceta. Zmienilam wize na studencka, pozniej udalo nam sie obojgu zalegalizowac pobyt i takim sporobem raczej nie na zawsze, ale nadal siedze w Stanach. Znam tez dosc sporo innych au pair ktore zostaly w USA dluzej niz przewidywal to program.
sly6 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 mesio tak czasami bywa w zyciu ze sie zostaje dluzej niz sie myslalo lub tez sie krocej jak np rodzina jest nie odpowiednia...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.