Skocz do zawartości

Szanse Na Wizę

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Różnie to bywa. Moja kuzynka - bezrobotna, ale mąż z własną firmą, dostała wizę na 10 lat, nie było żadnego problemu. Starała sie o wizę ze swoim 12 letnim synem, syn też dostał. Rada moja taka, warto spróbować, nie powiedziane, ze na bank sie nie uda <_< Warto mieć dobry plan podróży i przekonać konsula, że lubisz podróżować (czego dowody masz w paszporcie) i,że masz na to środki. Może być problem z brakiem pracy, ale, jak już nie raz tu pisałam - do odważnych świat należy <_<

• Odpowiedzi 35
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Co do tego przypadku tej kobiety to jest wiele takich przypadkow a co innego jesli dana osoba jest sama,wtedy nie ma tak latwo i prosto ...

Napisano

Nie napisałam, ze będzie łatwo i prosto, ale,że czasem warto spróbować <_< Nawet na tym forum były przypadki "beznadziejne", którym w końcu jednak sie udawało. Nie chcę nikogo przekonywać, ze będzie dobrze - bo jest prawdopodobne, ze nie będzie, ale nie można też skreślać wszystkiego już na "dzień dobry".

Napisano

no zobaczymy jak to bedzie w moim przypadku,napewno go opisze...hmm a czy moge cos wspomniec o ojcu,ze ona akurat ma wize na 10,byl juz w stanach i wrocil na czas...a teraz mam zamiar z nim sie wybrac na zwiedzanie,czy to cos moze pomoc?

Napisano

Jak wpisza Twoje dane to moze wyjsc ze taka osoba ma juz wize i jesli faktycznie Twoj Ojciec wracal na czas to mozesz o tym powiedziec ze teraz chcesz leciec z nim..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...