madzia77 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Różnie to bywa. Moja kuzynka - bezrobotna, ale mąż z własną firmą, dostała wizę na 10 lat, nie było żadnego problemu. Starała sie o wizę ze swoim 12 letnim synem, syn też dostał. Rada moja taka, warto spróbować, nie powiedziane, ze na bank sie nie uda Warto mieć dobry plan podróży i przekonać konsula, że lubisz podróżować (czego dowody masz w paszporcie) i,że masz na to środki. Może być problem z brakiem pracy, ale, jak już nie raz tu pisałam - do odważnych świat należy
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Co do tego przypadku tej kobiety to jest wiele takich przypadkow a co innego jesli dana osoba jest sama,wtedy nie ma tak latwo i prosto ...
madzia77 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Nie napisałam, ze będzie łatwo i prosto, ale,że czasem warto spróbować Nawet na tym forum były przypadki "beznadziejne", którym w końcu jednak sie udawało. Nie chcę nikogo przekonywać, ze będzie dobrze - bo jest prawdopodobne, ze nie będzie, ale nie można też skreślać wszystkiego już na "dzień dobry".
Joanna30 Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2009 Pewnie, że nie Nie przekona się ten, kto nie spróbuje.
Rogal24 Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2009 no zobaczymy jak to bedzie w moim przypadku,napewno go opisze...hmm a czy moge cos wspomniec o ojcu,ze ona akurat ma wize na 10,byl juz w stanach i wrocil na czas...a teraz mam zamiar z nim sie wybrac na zwiedzanie,czy to cos moze pomoc?
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2009 Jak wpisza Twoje dane to moze wyjsc ze taka osoba ma juz wize i jesli faktycznie Twoj Ojciec wracal na czas to mozesz o tym powiedziec ze teraz chcesz leciec z nim..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.