Skocz do zawartości

Obecny Visa Bulletin

trucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
No czekamy, no ale najpierw musi tata otrzymac chyba, a pozniej automatycznie my otrzymujemy

visa bulletin na najblizsze miesiace chyba bedzie wygladac nieciekawie - tak mi sie wydaje (obym sie mylila, ale ....) - wydano bardzo duzo wiz imigracyjnych i boje sie, ze w ogole moga zrobic kategorie 3 jako niedostepna.

Napisano

To powiem ze mnie pani nie pocieszyla. Bo jest taka sprawa. Tata w szkole poznal kilka osob co rowniez jest na sponsorowaniu. Mniej wiecej wszyscy skladali dokumenty w jednym czasie. Wystepuje taka sytuacja, gosciu ktory skladal pozniej dokumenty otrzymal juz GC, drugi otrzymal dokument ze cos mu brakuje i prosza o doslanie. A do mojego taty nic nie przyszlo, czy tak czy nie. I wlasnie nikt teraz nie wie ile to bedzie jeszcze trwalo, a oni wkoncu chcieli by sie spotkac. Adwokat mowil ze na swieta bedzie na 100% w domu juz, a tu kwiecien prawie i lipa :/, czy mozna jakos sprawdzic jak to sie toczy tam. Bo na adwokata juz nie ma co liczyc bo mu sie nie placi wiec olewaja. Czy istnieje jakas mozliwosc powrotu teraz do polski czy cos bez zaprzepaszczenia tych wszystkich dokumentow. Bo raczej na to aby mama dostala wize to nie ma co liczyc juz... Prosze o pomoc

Napisano

DO: 'david7211'

" Natomiast na stronach Ambasady USA w Warszawie w miesiącu marcu są wyznaczone wizyty dla kategorii F2A z numerami np. WRW2007734014."

DAVID mam pytanie gdzie znalazłeś takie informacje na STRONIE polskiej Ambasady..

Mogłabym poprosić o linka jeśli takowy istniej???

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

POZDRAWIAM ;-)

Napisano
pytanie proste tyle, ze odpowiedz jest dluzsza, ale postaram ci sie to wyjasnic za kilka dni jak tylko bede miala chwile czasu, moze byc? :)

Dzięki, będę czekał, nie ukrywam, że ta sprawa bardzo mnie ciekawi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...