kubakj Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo
gal Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo Ktos ma zezowate szczescie
KW Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo no jeszcze jeszcze, ale juz chyba nie za dlugo kubakj?
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2009 a tutaj jest artykul o takich papierowych malzenstwach: http://www.dziennik.com/articles/prawo-i-my/276
koniczynka252 Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Napisano 1 Maja 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo wiesz co namowiles mnie
Rademedes Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Napisano 1 Maja 2009 pierwszy post i od razu TAK ? hmm czyzbysmy mieli pierwszy romans forumowy
andyopole Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Napisano 1 Maja 2009 wiesz co namowiles mnie Kawaler, nieglupi, przystojny ( co widac na fotce), uderzajaco podobny do jednego z ukochanych przez lud przywodcow no i staly adres na Hawajach. Dziewczyny - do dziela....!
gal Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Napisano 1 Maja 2009 Ha ha ha dobre, a jak zrobisz fotomontaz to i do lozka pojdziesz z nim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.