kubakj Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gal Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo Ktos ma zezowate szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW Napisano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo no jeszcze jeszcze, ale juz chyba nie za dlugo kubakj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 a tutaj jest artykul o takich papierowych malzenstwach: http://www.dziennik.com/articles/prawo-i-my/276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniczynka252 Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 hehe ja jeszcze kawaler z amerykanskim paszportem, wiec jak mnie jakas kobieta wzgledem mloda do opieki chce wziac, to prosze bardzo wiesz co namowiles mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 pierwszy post i od razu TAK ? hmm czyzbysmy mieli pierwszy romans forumowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 wiesz co namowiles mnie Kawaler, nieglupi, przystojny ( co widac na fotce), uderzajaco podobny do jednego z ukochanych przez lud przywodcow no i staly adres na Hawajach. Dziewczyny - do dziela....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gal Napisano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ha ha ha dobre, a jak zrobisz fotomontaz to i do lozka pojdziesz z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakj Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 wiesz co namowiles mnie A mloda jestes ? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniczynka252 Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A mloda jestes ? hehe tak a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.