kubakj Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 W sumie sam nie byłem pewien... kubakj od 8 roku życia? <wow> Nie wiem być może można, ja bym 8 letniego dziecka samego samolotem nie puścił, i nie wiem czy Ci wierzyć? Pierwszy raz lecialem bezposrednio Pan Am z Warszawy do New York City. Na lotnisku czekal ktos. W samolot mnie tez wsadzili, chociaz nie mialem zadnego identyfikatora przy sobie.
Jackie Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja za parę tygodni wysyłam 9-latka. Naturalnie samego, lot bez przesiadki.
asiek_16 Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 podziwiam tego 9 latka ja strasza jestem od niego o 7 lat i na hasło "lot samolotem do USA, sama" wpadam w panikę
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 asiek sa rozne dzieci,pamietaj o tym na przyszlosc ..Tak samo masz z roznymi osobami doroslymi i jedni sa przebojowi i odwazni a inni maja z tym problem z roznych powodow zyciowych,nie zawinionych przez nich .
Angela ;* Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 kurcze.. nie panikujmy! Lot to nic a lotnisko? w Krakowie czy w Warszawie ustawiasz się do okienka odprawiasz się, wszędzie jest wszystko napisane (UWAGA. WARUNEK!! trzeba umieć czytać ) a W stanach jest wszystko jeszcze lepiej oznakowane niż tutaj poza tym wystarczy iść za ludźmi Asiek_16 jesteś tylko rok młodsza ode mnie jeśli 16 to wiek wiec spoko luz, nie martw się!
asiek_16 Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 no nie należe do osób o charakterze flegmatycznym , wręcz przeciwnie, ale no cóż, po prostu się boję bo lotnisko w Chicago to nie to samo co Balice, które znam bardzo dobrze
Angela ;* Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 co fakt, to fakt ale naprawdę nie ma się czego bać - po prostu idź za ludźmi )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.